Ziua Filmului Romanesc la HBO

0

Daca e 23 august, e Ziua Filmului Romanesc la HBO.

Un element deja traditional al programului HBO, Ziua Filmului Romanesc se anunta a fi in acest an extrem de bogata in premiere autohtone, iar telespectatorii HBO vor putea urmari  in exclusivitate pe micul ecran o selectie din filmele de scurt si lung metraj produse si lansate in Romania in 2010, multe dintre acestea fiind realizate cu participarea HBO.

Seara de luni, 23 august, incepe de la ora 19:00 cu filmul Trenul foamei (r. Viorel Timaru), care spune povestea emotionanta a prieteniei dintre un tanar student fara bani si un veteran de razboi care isi asigura venituri suplimentare folosindu-si cupoanele de calatorie gratuita cu trenul, si filmul Caviar (de la ora 19:30, r. Razvan Savescu), scurt metrajul care prezinta relatia complicata dintre un tata vaduv si o doamna foarte pricopsita.

Filmul de lung metraj ce poarta semnatura Titus Muntean, Caravana cinematografica, incepe la HBO la ora 20:00, oferind telespectatorilor ocazia de a-l urmari pe Dorian Boguta intr-un rol memorabil, acompaniat de Mircea Diaconu si Iulia Lumanare, debutanta in lung metraj.

Cel mai recent documentar original HBO Romania, The Shukar Collective Project, regizat de Matei-Alexandru Mocanu, incheie in forta Ziua Filmului Romanesc la HBO, la ora 00:50.

 

Programul complet al Zilei Filmului Romanesc la HBO pe Goingout.ro

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.