Zeci de casatorii la Zebra Caffe, de Ziua Indragostitilor

0

Luni, 14 februarie, au fost “oficiate” cateva zeci de casatorii in cadrul petrecerii de Ziua Indragostitilor, organizata la Zebra Caffe.

La eveniment au fost invitati sa participe jurnalisti si bloggeri din domeniile HORECA, timp liber si lifestyle, alaturi de partenerii lor si de clientii cafenelei.
Casatoriile cu valabilitate 24 de ore au reprezentat atractia serii si au starnit interesul cuplurilor prezente la petrecere.

Am incercat, prin aceste “casatorii cu termen redus”, sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a vedea ce simt unul pentru altul ca “tineri casatoriti”; speram ca “certificatele de casatorie Zebra Caffe” sa le dea curajul necesar sa faca acest pas si in fata ofiterului starii civile”, a declarat Gelu Purcariu, manager Zebra Caffe.

 

Despre Zebra Caffe

Zebra Caffe face parte dintr-un lant de locatii premium, BY CUANDO, cu o experienta  de peste 8 ani  in domeniu. Cafeneaua ofera un spatiu relaxant cu o atmosfera de lounge si un decor in alb si negru
Zebra Caffe ofera cocktailuri alcoolice si non-alcoolice preparate dupa retetele originale cu un design spectaculos.
Bucataria este cu specific Italian oferind cateva produse unice in Bucuresti: platouri cu fructe de mare, rigattoni al forno, prajitura cu fructe de padure acoperita cu sos de vanilie si afine proaspete, Lady Fappe etc. 
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.