Zebra Caffe a lansat primele meniuri hipocalorice pentru femei

0

Joi, 3 martie 2011, la Zebra Caffe, a avut loc lansarea primelor meniuri hipocalorice pentru femei, oferite de cafenea.
Lansarea s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, la eveniment participand jurnalistii interesati de domeniile: sanatate, arta culinara, HORECA, lifestyle si timp liber.

In cadrul evenimentului, participantii au avut posibilitatea sa testeze meniuri speciale, cu o valoare calorica mica, in timp ce le-au fost prezentate continutul si modul de preparare a fiecarui produs.
“Prin lansarea acestor meniuri incercam sa oferim clientilor nostri o mancare sanatoasa si gustoasa in acelasi timp. Toate meniurile noastre hipocalorice au fost pregatite cu ajutorul unui specialist in domeniu si se adreseaza tuturor celor interesati de o viata sanatoasa. Totodata, cu ajutorul bucatarilor nostri, incercam sa transformam aceasta experienta a meniurilor slab calorice intr-o obisnuinta pentru clientii nostri. Desigur, am pastrat in meniu si produsele specifice cafenelei”, a declarat Gelu Purcariu, manager Zebra Caffe.


Despre Zebra Caffe

Zebra Caffe face parte dintr-un lant de locatii premium, BY CUANDO, cu o experienta de peste 8 ani in domeniu. Cafeneaua ofera un spatiu relaxant cu o atmosfera de lounge si un decor in alb si negru, precum si cocktailuri alcoolice si non-alcoolice preparate dupa retetele originale cu un design spectaculos.
Bucataria Zebra Caffe are specific Italian, oferind cateva produse unice in Bucuresti: platouri cu fructe de mare, rigattoni al forno, prajitura cu fructe de padure acoperita cu sos de vanilie si afine proaspete, Lady Fappe etc. 
Zebra Caffe este situata pe strada Octavian Goga nr. 8, Sector 1, Bucuresti (zona P-ta Unirii – Camera de Comert).
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.