WHITE HORSE

2
Str. George Calinescu 4A
Tel: 231 27 95
12:30-24:00
http://www.whitehorse.ro
office@whitehorse.ro

De vre-o cateva saptamani ma batea o prietena la cap sa mergem sa ne luam micul dejun la White Horse, imi tot zicea cat de bun e, cat de bine se mananca etc. Intr-un final am ajuns si la pomul laudat…

De vre-o cateva saptamani ma batea o prietena la cap sa mergem sa ne luam micul dejun la White Horse, imi tot zicea cat de bun e, cat de bine se mananca etc. Intr-un final am ajuns si la pomul laudat…ma asteptam sa gasesc foarte multa mancare buna…
White Horse este alcatuit din trei niveluri, bar, restaurant si terasa, iar meniul promite o masa intr-un stil “english” pur. Situat intr-o zona “high-class” a Bucurestiului, in Dorobanti, White Horse a devenit un loc foarte frecventat de oameni de afaceri si nu numai.
In fiecare dimineata incepand cu ora 10:00 se deschide un bufetul, pe la ora 11:00 lumea incepe sa vina buluc! Dupa ce mi-am baut cafeaua, timp in care deja ma gandeam cata mancare buna o sa gasesc pe acel bufet, mi-am facut curaj si m-am dus in camera cu minuni:
tocanita de pui, sarmale, ciolan cu fasole, doua feluri de ciorba, ardei copti, mamaliga?!!? Asta mananca ei la micul dejun?
M-am intors la masa si mi-am comandat o salata si niste paine cu usturoi din meniul zilnic…nici aia nu a fost prea grozava. Ma uitam in jurul meu la oamenii care mancau cu atata pofta tocanita de pui cu mamaliguta la 12:00 dimineata…Calul alb al expatilor englezi a prins mamaliga printre dinti, si nici dracu nu I-o mai scoate.


 

Share.

2 Comments

  1. petrescu mihai on

    Buna ziua!
    Eu sunt o client fidel al acestui restaurant si din intamplare am citit articolul dvs.La ora 12.00 nu mi se pare de loc ca este dimineata , si restaurantul si nici barul nu se deschid la ora 10.00 sau 11.00 cum ati spus dvs.Nu sunt nici perfecti dar mancarea este gustoasa si portiile sunt mari.

    Multumesc pentru ca ati ascultata si opinia mea!

  2. Buna seara! As vrea doar sa va aduc la cunostinta faptul ca englezii mananca la micul dejun mai mult si mai consistent decat mancam noi la pranz (fasole, ciolan, mamaliga etc.)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.