Unde sa apelam pentru imprumuturi rapide

0

Imprumuturile bancare sunt, in general, destul de greoaie si necesita multa bataie de cap, birocratia fiind la ea acasa in sistemul bancar (cel putin in cel romanesc). Majoritatea celor care au avut sau au credite bancare, stiu ca in general nu exista o relatie foarte flexibila cu ofiterii de cont, datorita unor protocoale pe care bancile sunt obligate sa le respecte.

 

Unora le poate parea ciudata abordarea, dar oricui (sau aproape oricui) i se poate intampla sa aiba urgent nevoie de o suma de bani de care, in momentul respectiv, nu dispune. Poate esti femeie si vezi o promotie extraordinara la genti, sau pantofi, si mai ai cateva zile pana la salariu, cea mai neagra perioada din luna. Oferta trece, iar tu va trebui sa scoti din buzunar sensibil mai multi bani, fiindca in perioada promotiei n-ai avut disponibil. Deranjant lucru, fara doar si poate. Articolul respectiv a zburat, iar regretele vor persista ceva timp.

 

Nici barbatii nu sunt imuni, fiindca o pereche de pantofi de alergare, spre exemplu, poate fi la jumatate de pret pentru o perioada limitata de timp, perioada in care, ironia soartei, se suprapune cu intoarcerea din vacanta.

 

Ce-i de facut, atunci cand avem nevoie de imprumuturi rapide?

 

Lucrurile nu sunt atat de negre pe cat par, fiindca in ultima perioada au aparut companii care acorda credite rapide nebancare. Este vorba despre numitele IFN-uri (adica Institute Financiare Nebancare), in cadrul carora birocratia este minima, abordarea mult mai relaxata decat in cadrul bancilor, iar documentele necesare sunt strict cele de bun simt pentru a obtine un imprumut rapid. In principiu, pentru obtinerea imprumutului dorit, ai nevoie doar de un act de identitate si o dovada a unui venit; poate fi fluturasul de salariu, poate fi o adeverinta de venit sau un talon de pensie. Cel mai elegant este faptul ca poti aplica online. Trimiti prin e-mail actele mentionate mai sus, in forma scanata, urmand ca dosarul sa fie analizat (analiza respectiva dureaza intre 24 si 48 de ore) si, numai in cazul in care este aprobat, va trebui sa faci un drum pana la sediul respectivului IFN pentru a semna contractul, urmand a primi banii in cont in chiar aceeasi zi.  

 

Iata deci ca exista posibilitatea unui credit pana la urmatorul salariu, elegant si relaxat. Poti imprumuta bani, oricand ai nevoie de ei, intr-un termen foarte scurt si cu birocratie minima. Un aspect foarte important este ca, daca esti deja client vechi (ai mai contractat imprumuturi si le-ai restituit in termen), dosarul iti poate fi aprobat in chiar ziua respectiva, fara sa mai fie nevoie de trimiterea altor acte. Aplici online si astepti confirmarea, dupa care primesti banii.

 

In plus, majoritatea IFN-urilor sunt mult mai flexibile in ceea ce priveste situatiile neplacute in care, din considerente obiective, nu poti achita o rata la timp. Totul tine de corectitudinea si de dialogul deschis pe care il vei avea cu reprezentantul institutiei respective. In marea majoritate a cazurilor totul se rezolva amiabil.

 

In concluzie, exista viata chiar si in cazul in care banii se imputineaza inainte de termenul estimat de catre noi. Imprumuturile rapide te pot scoate dintr-un impas financiar care, pana acum, iti putea parea insurmontabil.  

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.