Unde găsești un nutriționist în București?

0

Ai zice că acum, când există mai multă diversitate în materie de alimentație, iar anumite alimente sunt mult mai accesibile oricui, dieta zilnică nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, suntem mai tentați ca oricând să adoptăm obiceiuri alimentare nesănătoase (ca de exemplu consumul de „junk food”, produse de patiserie, băuturi dulci și alte asemenea alimente nesănătoase) sau să avem un orar haotic în ceea ce privește mesele zilnice. Nu este de mirare că sari peste mese frecvent, iar ziua se încheie cu o cină copiasă, cel mai adesea bogată în grăsimi, prăjeli și zaharuri.

Cu timpul, aceste obiceiuri nesănătoase își pun amprenta asupra organismului și te trezești că ai acumulat un surplus de greutate care îți afectează nu numai silueta, ci și sănătatea. În acest caz, cel mai bine este să apelezi la ajutorul unui nutriționist.

Cum te poate ajuta un nutriționist?

Dacă ți s-a întâmplat să urmezi o mulțime de diete și nu reșești să slăbești, acest lucru se datorează faptului că majoritatea „dietelor-minune” promit rezultate spectaculoase în timp scurt și se bazează pe restricții alimentare excesive. Astfel, corpul tău nu obține din dieta zilnică toți nutrienții de care are nevoie, iar acest lucru îți poate afecta grav sănătatea pe termen lung și poate cauza încetinirea metabolismului. În loc să slăbești și să îți menții greutatea, pui la loc kilogramele pierdute, ba chiar și alte câteva în plus.

Un nutriționist te va ajuta să identifici nevoile nutriționale ale organismului tău, să identifici obiceiurile alimentare nesănătoase, să îți stabilești un obiectiv de greutate și să faci schimbări în stilul tău de viață și în modul în care te alimentezi.

Importanța unui stil de viață sănătos

Adoptarea unui stil de viață sănătos este cea mai bună „armă” împotriva obezității. Pe lângă perioada de dietă, pe parcursul căreia trebuie să respecți un plan alimentar recomandat de specialistul în nutriție, urmează și o etapă de stabilizare, în care vei învăța cum să îți menții greutatea sub control. Poți face acest lucru doar dacă adopți obiceiuri alimentare sănătoase, pe care le aplici zilnic, și pe care le integrezi în rutina de zi cu zi.

De asemenea, te vei obișnui să ai un stil de viață în care sedentarismul nu este factorul predominant și vei învăța cum să faci mai multă mișcare, indiferent de limitările pe care le ai (dacă acestea există). Nu în ultimul rând, vei dobândi mai multă încredere în tine atunci când vei vedea rezultatele pe care le obții și vei beneficia de consiliere specializată pe toată durata programului de slăbire.

Găsește un nutriționist în București

Dacă te-ai decis să apelezi la ajutorul unui specialist, nu mai trebuie decât să găsești un nutriționist în București. Poți alege oricare din cele 10 centre Natur House din București, unde vei beneficia de aceleași servicii excepționale: consultații nutriționale gratuite pe toată durata programului cu un specialist în nutriție, planuri alimentare personalizate și o gamă largă de suplimente alimentare pe bază de extracte din plante, fructe și legume.

Consultațiile nutriționale se efectuează săptămânal pe perioada procesului de slăbire și o dată la două săptămâni în etapa de stabilizare, după atingerea obiectivului de greutate și sunt gratuite. Alege cel mai apropiat centru de tine și fă-ți o programare la un nutriționist din București.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.