Tourex.ro – Vacante unice in Delta Dunarii

0

Multi dintre cei care cauta destinatii de vacanta pentru vara, trec peste oferte de vacanta in Romania, fara sa ia in calcul frumusetile unice chiar si la nivel mondial de care dispune. Cele mai frumoase vacante nu sunt neeaparat cele de peste hotare, pentru ca frumusetile Romaniei sunt uluitoare. O destinatie cu potential si cu multe de oferit este Delta Dunarii: proprietarii unitatilor de cazare sunt primitori, iar peisajele sunt minunate.

Activitatile care pot fi efectuate aici sunt diverse, fiind potrivite atat pentru cei care nu intentioneaza decat sa faca plimbari in natura, cat si pentru cei mai aventurosi, care se vor inscrie pentru o plimbare cu caiacul. De asemenea, pentru pasionatii de pescuit, nici nu se pune problema ca nu vor avea ce sa exploreze.

Excursii in Delta Dunarii – Agentia Tourex organizeaza excursii si circuite pe tot parcursul anului

In functie de sezon si, implicit, de temperaturi, Agentia de turism Tourex pregateste oferte avantajoase pentru excursii si circuite in Delta Dunarii. Calatoriile in zona Deltei Dunarii sunt, fara indoiala, extrem de implinite si frumoase, chiar si atunci cand sunt realizate pe cont propriu. O agentie de turism insa le ofera turistilor interesati posibilitatea de a beneficia de pachetul complet, caracteristic unei vacante: transportul dus-intors, cazare, mese incluse si excursii organizate in locurile cheie din zona de cazare.

Activitatile de baza de care se pot bucura turistii sunt cele care vizeaza explorarea intinderilor de apa: atat plimbarile pe marginea lacurilor, excursii cu barca, plimbari cu caiacul. Toate acestea insa sunt stabilite de comun acord cu cei care furnizeaza aceste servicii, deoarece turele cu caiacul implica un minim de experienta, dexteritate si putere de reactie.

Pentru cei mai putin experimentati si oarecum mai fricosi, plimbarile cu barca raman optiunea principala. Unele oferte ale agentiei de turism Tourex includ minim o astfel de plimbare, facandu-le si mai atractive pentru cei care indragesc zona sau, din contra, o aveau de mai mult timp trecuta pe lista de vizitat.

Regina Deltei – casa de vacanta pentru turistii care isi platesc excursiile cu tichete de vacanta

Fiind una dintre atractiile turistice principale din tara, Delta Dunarii nu duce lipsa de locuri de cazare care asigura toate conditiile necesare astfel incat singrua grija a turistilor sa fie bucuria vizualizarii frumusetii naturii inconjuratoare.

Regina Deltei este una dintre acele pensiuni care primesc tichete vacanta, in parteneriat cu Agentia de turism Tourex, oferindu-le clientilor posibilitatea de a plati cazarea cu tichetele pe care le primesc de la locul de munca- o facilitate pentru cei care isi organizeaza astfel vacantele si excursiile. Casa de vacanta din localitatea Baltenii de Sus isi deschide usile pentru turistii interesati de zona. Gazdele sunt primitoare, conditiile de cazare sunt foarte bune, iar plata serviciilor accesibila.

Indiferent ca au mai fost in Delta Dunarii sau este prima excursie in aceata parte a tarii, Regina Deltei este unul dintre locurile de cazare pe care turistii il vor memora ca fiind locul primitor, cu mancare delicioasa, personal primitor si pregatit pentru a raspunde intrebarilor si pentru a-i ghida pe cei care se cazeaza aici.

Ofertele pentru circuitele si excursiile in delta pot fi vizualizate rapid si facil, la o cautare simpla pe site-ul agentiei Tourex – www.tourex.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.