Top 5 scoli auto-moto din Bucuresti

0

Scolile de soferi bune sunt tot mai greu de gasit. Cele mai multe scoli mari au procente de promovabilitate care rar depasesc pragul psihologic de 50%. Doritorii de permis din Bucuresti au de ales intre a face scoala de soferi cu instructori cu adevarat dedicati si a alege cele mai mari scoli, strict pe baza popularitatii.

www.ODAT.ro a realizat o lista cu cele mai bune scoli de soferi din Bucuresti, ghidandu-se dupa cel mai important criteriu de selectie: rata de promovabilitate. Rata de promovabilitate a unei scoli de soferi arata ce procent dintre elevii acesteia au obtinut permisul de la prima incercare. Pe scurt, rata de promovabilitate arata cat de eficienti sunt instructorii scolii de soferi.

Scoli auto moto performante din Bucuresti

1. Dinu 2000 Old SRL

Scoala de soferi Dinu 2000 Old SRL se afla in topul celor mai buni scoli de soferi din Bucuresti. Aceasta scoala de soferi a inregistrat o rata record de promovabilitate in anul 2014: 78.57%, 14 cursanti, 11 admisi. In conditiile in care rata de promovabilitate medie la nivel de tara a scazut cu mult sub 50%, rezultatele scolii de soferi Dinu 200 Old SRL merita laude.

Scoala de soferi cu sedii in sectoarele 1, 4 si 5 din Capitala ofera cursuri pentru doritorii de permis de categoriile A, B, C D sau E. Plata se poate face in rate, iar tarifele practicate sunt printre cele mai accesibile.

Instructorii acestei scoli se fac de asemenea remarcati prin flexibilitate, experienta si dedicatie. Elevii scolii beneficiaza de consiliere in vederea pregatirii actelor pentru examen, simulari de examen si pregatire de top.

Cel mai bun instructor al scolii, Vinea Ion a obtinut, tot in anul 2014, un procent de promovabilitate de 90%.

2. SC Motorrad SRL

Pe locul 2 in topul celor mai bune scoli de soferi din Bucuresti, SC Motorrad SRL au un procent de promovabilitate de 78.42 % pe anul 2014, 278 cursanti, 218 admisi.

Scoala este dedicata doritorilor de permis categoria A din Capitala. Parcul moto este divers, bine intretinut si include motociclete Harley Davidson. Programul instructorilor este flexibil, iar la inscriere cursantii primesc un Ghid al Incepatorului, un cod rutier, chestionare si o cagula.

Cei 4 instructori ai scolii mentin ridicat nivelul de calitate al serviciilor. Cel mai bun instructor al scolii Vasile Marius a obtinut in anul 2014 un procent de promovabilitate de 84.81% printre elevii sai. Scoala are 4 instructori.

3. SC Adi Moto Team

De la locul 3, procentul de promovabilitate al scolilor de soferi din Bucuresti scade considerabil. SC Adi Moto Team SRL, scoala de perfectionare Moto a obtinut in anul 2014 o rata de promovabilitate de 54.35%, 410 cursanti, 223 admisi.

Pe langa pachetele dedicate doritorilor de permis categoria A, scoala organizeaza si cursuri pentru categoriile A2, AM, B, BE, C si CE. Cursantii se pot astepta la minim 100 de kilometri de condus efectiv in trafic in perioada de pregatire.

Elevii de categoria A primesc echipament de protectie pentru orele de curs practic.

Scoala are 8 instructori.

4. Sc Iancu Star SRL

Topul celor mai bune scoli de soferi din Bucuresti realizat de www.ODAT.ro continua cu scoala de soferi SC Iancu Star SRL, aflata pe locul 4. In anul 2014, aceasta scoala a inregistrat un procent de promovabilitate de 50%, din 172 examinati, 86 fiind admisi.

Scoala de soferi Iancu Star ofera cursuri pentru categoriile AM, A1, A2, A si B. Cursurile de teorie, legislatie, prim-ajutor si cunoasterea autovehiculului sunt incluse in pret. Plata se poate face in rate, iar elevi si studentii beneficiaza de 10% reducere.

Pentru categoriile la care examenul practic se sustine in poligon, scoala dispune de poligon propriu, folosit si in cadrul examenului.

5. SC Autosport Driving Center SRL

Lista se incheie cu scoala de soferi SC Autosport Driving Center SRL, una dintre cele mai mari din Bucuresti care in anul 2014 a realizat un procent de promovabilitate de 46.36%, 1221 de elevi, 566 admisi.

Scoala de soferi Autosport din Bucuresti ofera cursuri pentru categoriile A, B, BE, C, CE si D. Experienta de peste 10 ani in domeniu inseamna ca instructorii scolii sunt perfect pregatiti pentru a indruma orice tip de elev, indiferent de ritmul de invatare.

Scoala dispune de Sali de curs spatioase, dotate cu aparatura de ultima generatie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.