Tibos Soul Club – deschiderea oficiala

0

Tibo’s Soul Club va avea deschiderea oficiala in acest weekend, pe 7 si pe 8 ianuarie, in Bucuresti, zona Centrul Istoric.
Clubul se afla la subsolul Restaurantului Tibo’s Italian Steak House, din Str. Covaci nr.1, avand o capacitate de 160 locuri.

Sub sloganul "The best music in town" si sub un management avizat in domeniul muzical, Tibo’s Soul Club aduce un plus de valoare pe scena autohtona prin invitati cu nume sonore din lumea muzicala nationala si internationala. Evenimentul va incepe la ora 22.30, vineri, 7 ianuarie, cu muzica live si invitati speciali de peste hotare.

Invitatul special din Statele Unite este Irvin Doomes, fost membru al trupei Commodores, binecunoscut pentru succesele sale muzicale pe care le-a avut de-a lungul timpului. O colaborare de exceptie a avut-o cu artista Ana Mardare la inregistrarea piesei "Heaven", care a ajuns in finala Eurovision 2008, precum si la piesa "Everybody dance", ambele regasindu-se pe albumul intitulat "Eu".

Din lumea muzicala autohtona este invitata la deschiderea Tibo’s Soul Club artista Ana Mardare, o voce de exceptie, „o combinatie intre gospel, soul si rock” dupa cum a declarat compozitorul Tudy Zaharescu. In 2010, Ana Mardare a casigat la Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia, "Premiul de Popularitate" pentru piesa "Cat imi e de greu" interpretata in duet cu Cristina Bondoc.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.