The Kids Are All Right

0

In filmul The Kids Are All Right, doctorita ginecolog, Nic, si arhitecta peisagista Jules formeaza un cuplu de lesbiene de aproximativ 20 de ani, si sunt mamele a doi adolescenti pe nume Joni si Laser, pe care i-au conceput prin inseminare artificiala.
 

Productia The Kids Are All Right a primit patru nominalizari la premiile Oscar 2011: pentru cel mai bun film, pentru cea mai buna actrita in rol principal (annette Bening), pentru cel mai bun actor in rol secundar (Mark Ruffalo) si pentru cel mai bun scenariu original.
 

Dupa ce Joni implineste 18 ani si este acceptata la un colegiu prestigios, fratele ei mai mic o preseaza sa contacteze telefonic banca de sperma pentru a afla identitatea tatalui lor biologic. Angajatii institutiei il suna pe Paul si il intreaba daca este de acord sa isi intalneasca fiica, barbatul intrand intempestiv in viata de familie a celor patru protagonisti. Paul lucreaza intr-un restaurant din Los Angeles, cultiva produse organice, conduce o motocicleta si prefera aventurile amoroase in locul relatiilor stabile, motiv pentru care este confuz atunci cand ii cunoaste personal pe cei doi copii ai sai. Sentimentele paterne ale lui Paul sunt trezite brusc, la fel ca si atractia lui sexuala fata de Jules, iar Nic devine frustrata si neincrezatoare in capacitatea ei de seductie, incepe sa bea si il percepe pe barbat drept o amenintare pentru unitatea familiei lor.
 

Trailerul filmului The Kids Are All Right, pe Goingout.ro.

Regie: Lisa Cholodenko
Distributie: Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson, Yaya DaCosta, Kunal Sharma, Eddie Hassell

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.