Tendințe 2019. Ce poartă femeile sezonul acesta.

0

Fiecare sezon vine cu ceva nou, dar se păstrează și din tendințele vechi într-o măsură mai mare sau mai mică.

Rochii elegante

Fiecare sezon cald coincide și cu sezonul petrecerilor de nuntă, botez și banchete. Astfel și tendințele în materie de rochii de ocazie diferă ușor de la an la an. Poate mai mult ca în anii trecuți, în acest an se vede mai clar o revenire la moda anilor 20 cu rochii simple ca și croială. Contrastant cu simplitatea liniilor rochiilor din acea perioadă, este materialul din care erau făcute. Broderii complicate atent cusute cu mărgele și paiete sclipitoare.

Costum office cu bermude

Stilul office devine tot mai interesant an după an. În 2019, se poartă bermudele elegante ca și alternativă la clasicele fuste creion sau la pantalonii lungi cu dungă. Cu o cămasă simplă, un sacou mai lung și o pereche de stiletto, bermudele chiar pot aduce un plus de eleganță modernă întregii ținute.

Barete subțiri și curele late

În materie de încălțăminte și accesorii, putem observa un contrast puternic între baretele subțiri ale sandalelor cu centurile groase din jurul taliei. Sandalele cu barete subțiri sunt perfecte pentru a fi purtate cu rochii de seară ceva mai extravagante. Iar curelele late pot accentua frumos o talie deja definită și nu este recomandat a fi purtate de către persoanele care nu au o siluetă foarte subțire deoarece nu le va avantaja.

Culori și imprimeuri

Deja știm că Living Coral este culoarea anului, însă galbenul, verdele mentă și rozul pal sunt aproape la fel de populare. Imprimeurile tropicale nu puteau lipsi, însă putem observa și o puternică întoarcere a printurilor de tip tie-dye. În aceeași măsură, însă la polul opus, găsim nuanțele neon care sunt de obicei asociate cu alte culori mai pale care să le domolească din efect.

Genți de curea

Trendul genților purtate la curea a explodat în 2018, dar a continuat și în 2019 cu multe versiuni elegante. Marile case de modă s-au străduit să aducă această geantă extrem de practică în sfera accesoriilor elegante. Unii au reușit, alții nu au făcut altceva decât strice de tot un model de geantă casual. Acest gen de geantă trebuie ales cu grijă, în funcție de siluetă deoarece poate strica o ținută inițial corectă. Persoanele care nu au talia frumos definită este mai bine să evite acest gen de geantă, sau să o poarte pe umăr dacă chiar își doresc un astfel de model.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.