Teatrul InDArt initiaza proiectul Teatru la terasa

0

In luna iunie teatrul iese la terasa

 

Teatrul InDArt initiaza proiectul Teatru la terasa.

 

Ce inseamna asta? Inseamna spectacole de teatru in zilele de vineri si stand-up in zilele de sambata ale lunii iunie, combinate cu bucuria aerului liber savurat la mesele cochete ale terasei "La conu’ Iancu". Adresa: Prof. Dr. Mihail Georgescu nr. 24.

 

Debutul il face noua comedie a Teatrului InDArt, Aventura in patru. Dupa cum scria Andrei-Florin Ciobanu pe blogul sau, "e vorba despre o frumoasa piesa de teatru cu cinci actori. Ca d-asta-i zice “in patru”.  Nu mai intelegeti nimic, asa-i? Cam asa  stau lucrurile si cu dragostea. Cateodata se intampla lucruri greu de inteles, dar frumos de privit".

 

Si pentru a nu strica surpriza nimanui, curiosii sunt invitati sa desluseasca misterul vineri, 13 iunie, de la ora 20:00. Din distributie fac parte Catalin Stelian, Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Robert Neagoe si Cristina Diaconescu. Decorul a fost conceput de Gabi Izvoranu, iar de muzica si efecte sonore se ocupa Radu Florea si Dan Simion. Regizor: Bogdan Gagu.

 

Dupa incalzirea de vineri, sambata, 14 iunie urmeaza seria doi de ras cu Marius Gheorghe, care ofera spectatorilor singurul show de stand-up fara vulgaritate din Bucuresti, incepand cu ora 20. Dupa 9 ani alaturi de trupa de comedie Spitalu’9, Marius s-a lansat in "formatul single". El este unul dintre entartainer-ii emisiunii Bingo Romania si poate fi vazut in fiecare duminica pe Kanal D. Iar cand pleaca de la TV, Marius face spectacol! Comediantul care binedispune in orice conditii, tipul acid care da de pamant cu complexele oamenilor, galantul din provincie ajuns la Bucuresti sau cuceritorul fetelor din statiile de autobuz, Marius face spectacol! Cu peste 1.500 de aparitii in show-uri de stand-up comedy cat si la Antena 1, Antena 2, Kanal D sau TVR, face un spectacol de stand-up care merita! Pentru ca el nu e misogin.. el e Marius!   Teatrul InDArt este o trupa de teatru de actori profesionisti, care pune in scena piese de 8 ani si s-a bucurat de colaborari cu actori de pe scenele Teatrului National, Notara si Evreiesc. Printre proiectele Teatrului InDArt se numara Trupa RunAway si Alege-ti povestea. Pentru mai multe detalii despre trupa si proiectele sale: www.indart.ro Facebook/TeatrulIndartOficial Facebook/alegetipovestea   Biletul de acces la fiecare spectacol costa 20 de lei si se poate cumpara la fata locului, in limita locurilor disponibile Rezervari la telefon: 0755 566 465 Va asteptam cu drag sa va bucurati de #teatrulaterasa ! Partenerii Media: Radio Romania Cultural, Radio Romania 3NET-Florian Pitis, Radio Deea, Radio PRO Diaspora, WideOpenMedia, TV CITY, Port.ro, Metropotam, Teatral.ro, SapteSeri, GoingOut, Cinemagia, OrasulMeu, VinsiEu, Concerte-azi, Bucharest-Guide, AeAgency, PromoBicicleta Bloggeri InDArt: www.pauldutu.eu, www.ralucauluiteanu.eu, www.andreiciobanu.eu, www.ioanmserban.wordpress.com

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.