Incurca lume la Hotel Iaki

0

In aceasta vineri hotelul Iaki este gazda piesei de teatru "Incurca Lume", piesa ce face parte dintr-o serie de evenimente dedicate artei, culturii si petrecerii timpului liber intr-un mod cat mai inedit.
 

Hotelul Iaki nu este numai gazda piesei de teatru "Incurca lume", ci si organizatorul acestei piese, o comedie de mare succes ce ajuta pe toata lumea sa iasa invingatoare in lupta cu plictiseala.. un sot care intarzie mai mult decat trebuie.. un prieten imaginar.. un cocktail de situatii neprevazute din care izbucneste umorul…
 

Seria evenimentelor culturale ce au avut loc la hotelul Iaki din Mamaia a mai cuprins lansarea Expozitiei de Arta, urmata de alte doua piese de teatru: "S-avea un picior", spectacol de muzica, teatru si dans dupa schitele lui I.L. Caragiale si "Venetiana", o poveste de dragoste ce ne poarta prin celebrul oras italian.
 

Pentru piesa de teatru "Incurca lume", pretul unui bilet este de 40 ron, iar pentru grupuri de minim 10 persoane se ofera un tarif special de 30 ron/persoana.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.