9 Comments

 1. Daca tineti cu adevarat la imaginea cafenelei dvs. ar trebui sa va alegeti personalul mai cu grija, sau cel putin sa aveti la vedere un caiet cu sugestii si reclamatii.Daca nu gasiti un personal care sa se ridice la pretentiile pe care se vrea sa le aiba Studio Cafe,cel putin educatii pe cei care ii aveti si invatatii sa serveasca corespunzator.

  un fost client foarte nemultumit.

 2. Vad ca nu sunt singura persoana nemultumita de serviciile oferite de Studio Cafe. Criteriile pe care le aplicati in alegerea personalului se pare ca nu multumesc clientela. Eu personal nu am sa mai merg acolo niciodata. multumesc

 3. Nu este deloc adevarat ce ati scris despre Studio Cafe. Servirea este ireprosabila. Eu merg la cel putin trei zile acolo si ma simt super. Este atmosfera, cafeaua este f buna, cea mai atent facuta, in special frappeurile… PERSONALUL ESTE SUPER DRAGUT!!!

 4. fiecare cu parerea si impresia lui eu personal si ceilalti prieteni am fost si suntem multumiti de acesata locatie inclusiv de produse si de personal

 5. e un super loc,aranjat cu gust,intr-adevar se mai poate imbunatati servirea,dar nimic nu e perfect!

 6. Da ce sa spune-ti si voi despre servire!Pina sa va mai da-ti cu parere va-si sugera sa mergeti si pe la Turabo…sau alte locuri si va veti da seama k nu e chiar asa de rau!Poate au si minisuri dar pe un salariu minim pe economie, oameni aia nu pot fi scavii nostri!Am fost si in strainatate si serviciile la cafenele erau mai da kko…si mult mai scumpe(vezi marea britanie)

 7. eu am fost de vreo 2 ori la studio caffe, cu un amic englez. si mi s-a parut f ok. locul e cochet, personalul parea f disponibil (nu stiu daca era pentru ca vorbeam engleza, sau asa or fi in general), si preturile erau chiar ok, considerand zona. am baut un irish coffee super bun si mare… si relativ ieftin fata de alte locuri mai nasoale unde costa la fel. o chestie nostima: probabil ca baietzelul cu nota s-a simtit obligat sa mentioneze pe nota de plata tip not included – era stampilat. very funny!
  altfel e ok… data viitoare o sa vorbesc romana, sa vedem

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.