Super love, super Christmas cu Stefan Banica junior

0

Pentru al noualea an consecutiv, Sala Palatului va gazdui, in preajma Craciunului, un nou concert, "Super love, super Christmas", cu Stefan Banica Junior.

 

Muzica live, efectele grafice, invitatii de marca si o interpretare de exceptie vor face din show-ul "Super love, super Christmas" sustinut de Stefan Banica junior un spectacol de exceptie. Indragitele hituri Stefan Banica, dar si cantecele noi de pe cel mai recent disc, "Super love", ne vor introduce in atmosfera unui Craciun unic.
 

Cu peste 1.000 de concerte in intreaga tara, in jur de 100.000 de mii de spectatori prezenti la spectacolele sale si mai mult de 30 de concerte sold-out la Sala Palatului, Stefan Banica Junior este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti romani.
 

Seria concertelor "Super love, super Christmas" se va derula in zilele de 16, 17, 18 si 19 noiembrie, cu incepere de la ora 19:30, la Sala Palatului.
 

Biletele sunt puse in vanzare la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, statiile de metrou Unirii 1 si 2, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Domo si Orange.

Data/Ora: 16, 17, 18, 19 decembrie, orele 19:30
Gen: concert rock and roll
Distributie: Stefan Banica Junior

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.