Split Club Bowling & Biliard

0

Bowling-ul este un sport spectaculos si foarte popular. Este considerat unul  dintre cele mai vechi jocuri din lume, cica isi are radacinile  in Egiptul antic, iar prin 1800 bowlingul era jocul nobilimii din Statele Unite  (acest fapt probabil si este motivul aparitiei pantofilor speciali pentru  bowling). In zilele noastre circa 95 milioane joaca bowling, iar in Romania nu  exista un centru de distractie fara o sala de bowling.

Un astfel de centru este Split Club Bowling & Biliard, care atrage profesionistii  si amatorii seara dupa servici si in weekend, in cele doua sali dotate cu 8  piste de bowling Brunswik, 21 de mese de biliard, un ecran de dimensiuni aproape cinematografice (4/6 m2) pentru cei care doresc sa urmareasca competitii  sportive si o capacitate totala de 120 de locuri de servire la mese. Toate  acestea fac Split Club un veritabil centru de distractie pentru orice varsta.

In perioada 21-25 august Split Club Bowling & Biliard  ofera pasionatilor si iubitorilor de distractie inteligenta o oferta exclusiva – reducere de 55%  pentru un voucher cu o valoare de 60 RON, bun de folosit pentru joc de bowling  si biliard in orice zi a saptamanii la tarifele clubului. Pretul voucherului  este de 27 RON si poate fi achizitionat prin intermediul  platformei online de  cumparare colectiva www.e-redus.ro.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.