Spectacole pentru adolescenți și adulți la Teatrul Țăndărică

0

Teatrul de Animație Țăndărică anunță deschiderea stagiunii de spectacole pentru adolescenți și adulți. Primele două spectacole sunt programate în datele de 20 și 21 octombrie la Sala Anima Studio a Teatrului Țăndărică din strada General Eremia Grigorescu nr. 24.

Regele moare

În data de 20 octombrie la ora 19:00 vă invităm la spectacolul ”Regele moare” de Eugène Ionesco, în regia Elizei Păuna. ”Regele moare” o poveste caldă, umană, despre viață, despre putere, despre moarte. Este, poate, cea mai puțin absurdă dintre piesele lui Eugène Ionesco. Este vorba despre atitudinea omului in fața propriei morți. Refuz, revoltă, resemnare sunt cele trei atitudini pe care eroul, Bèrenger, le trăiește gradat.

Migraaaanți

În data de 21 octombrie la ora 19:00, va avea loc o reprezentație a spectacolului ”Migraaaanți” de Matei Vișniec, în regia lui Cristian Pepino. Subiectul inspirat din experiența de jurnalist a dramaturgului Matei Vișniec este oglinda unei realități pe care o trăim. Oare nu este adevărat că suntem “prea mulți pe nenorocita asta de barca”, Europa? Oare nu devenim migranți cu toți, prin câștigarea dreptului de cetățeni universali?

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.