Sisteme ERP in cloud, solutii perfecte pentru oameni ocupati

0

Nu reusiti sa vedeti imaginea de ansamblu a activitatii companiei, din pricina datelor incomplete? Va loviti de proceduri complicate sau ineficiente? Detineti sisteme costisitoare de gestionare a activitatii departamentelor?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ cu siguranta trebuie sa testati si sa achizitionati un sistem ERP in cloud!

Sistemele Enterprise Resource Planning (ERP) sunt softuri de centralizare si manageriere a proceselor si operatiunilor dintr-o companie. Solutiile ERP in cloud sunt mai apreciate si mai populare de companiile mijlocii, datorita modului confortabil de utilizare.  Sistemele in cloud lasa in sarcina companiei de hosting misiunea de stocare si customizare a aplicatiilor si update-urilor, sunt mai usor de gestionat si mai putin costisitoare. Pentru a intelege cu functioneaza aceste softuri este important sa intelegem in primul rand ce este un sistem ERP, cum functioneaza si ce beneficii aduce.

Ce este un sistem ERP?

In fapt este o aplicatie care stocheaza si partajaza in timp real, toate datele introduse din mai multe departamente ale aceleasi companii. Acest soft faciliteaza comunicarea intre toate departamentele pentru ca ofera acces la informatii in timp real tuturor utilizatorilor.

Sistemele ERP sunt compuse din mai multe module – ERP productie, furnizori, vanzari, contabilitate, bunuri fixe, bunuri mobile, clienti, colaboratori, contracte – care pot fi adaptate la particularitatile fiecarei afaceri. Astfel de sisteme asigura eficienta operationala, fapt ce creste randamentul. Operatiunile automatizate prin aceste aplicatii permit generarea de rapoarte obiective in timp real, deci intreaga activitate este mai bine manageriata.

Sistemele ERP in cloud, merg mai departe si permit gestionarea activitatii din alte locatii, nu doar din sediul companiei, intrucat informatiile sunt accesibile si  online. Aceste sisteme sunt potrivite in  special celor ce manageriaza o firma de la distanta, dar si celor ce doresc sa desfasoare activitatea din confortul locuintei.

Care sunt avantajele unui ERP in cloud

Cresc eficienta, aceste softuri inlatura operatiunile repetative si micsoreaza numarul de operatiuni ce trebuie inteprinse.

Ajuta la centralizarea rapida a informatiilor necesare pentru buna desfasurare a activitatii. Aceasta aplicate este cu adevarat utila companiilor care au filiale deschise in mai multe orase ale tarii.

Genereaza rapoarte informationale complexe, ce pot fi usor analizate. In urma datelor furnizate, se poate optimiza intreaga activitate a companiei, astfel incat scopul este mai usor de atins. Un alt avantaj de care pot beneficia utilizatorii sistemelor ERP in cloud consta in faptul ca pot fi reperate in timp util sectoarele vicioase care scad productivitatea, astfel pot fi luate rapid masurile necesare in vederea remedierii deficientelor.

Pastreaza datele pentru mult timp, aceasta solutie este optiunea perfecta in cazul controalelor, intrucat in cloud este stocat istoricul activitatii companiei in ordine cronologica.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.