Prizonierul din Manhattan

0

Ce se-ntampla Mel, lumea-ntreaga e in FALIMENT?

Joi 11 octombrie de la ora 19.00 si vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, ArCuB va propune sa aflati raspunsul acestei replici memorabile urmarind, in stagiunea care tocmai a inceput, o noua productie teatrala, despre traiul nostru de zi cu zi, aproape absurd in vartejul lui alienant.

Sunteti invitati sa vedeti montarea Prizonierul din Manhattan – un spectacol de Iarina Demian, dupa o piesa a lui Neil Simon, unul dintre cei mai prolifici si apreciati dramaturgi americani contemporani. Scenografia este semnata de Adriana Grand iar ilustratia muzicala si light design-ul sunt realizate de Tudor Chirila.
 
Protagonistii sunt: Tiberiu Paun, Afrodita Androne, Sorin Cocis, Jeanine Stavarache, Magda Catone, Mariana Danescu.

Regizoarea Iarina Demian se afla la cea de-a treia montare a textelor lui Neil Simon despre care spune: „este profund, este poet, este universal”.
 
„Comedia neagra este ca un sport extrem: traiesti bucurii si spaime la cele mai inalte cote. Traiesti  grandoarea si prabusirea in acelasi timp. Dupa ce ne arunca in prapastie, Simon ne trimite un porumbel alb cu un mesaj salvator si profund uman – acela de a ne reinventa,  de a ne  desprinde de pe orbita deziluziilor, a deceptiilor si de a ne reinscrie firesc in fluxului vietii, care inseamna speranta si fericire…!”
                                                                                    Iarina Demian

Informatii suplimentare si costul biletelor pentru piesa Prizonierul din Manhattan, pe Goingout.ro.
 

Data/Ora: 11 octombrie, 19.00, 12 octombrie, 19.30

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.