Preturi avantajoase pentru containere termoizolante, plus multe alte solutii pentru depozitare si transport de cea mai buna calitate!

0

Fara nici o urma de indoiala, nevoia unor solutii eficiente pentru depozitarea si transportul marfurilor, fie ca este vorba despre cutii pliabile, containere termoizolante sau simple, galeti din plastic, ladite pentru legume sau fructe si asa mai departe, este extrem de mare.

In momentul in care trebuie sa alegem astfel de produse, asa cum este si normal si bineinteles, de asteptat, factorii principali pe care ii luam in seama sunt reprezentati de dimensiune, raportul pret/calitate, constructie si design si asa mai departe.

Daca sunteti in cautarea unor astfel de solutii portabile pentru depozitare si transport si aveti nevoie de anumite produse care sa respecte cerintele si nevoile dumneavoastra, atunci noi va propunem cea mai buna optiune astfel incat sa mergeti la sigur.

Fie ca aveti nevoie de o utilizare relativ scurta, de cateva saptamani ori aveti nevoie de acestea pe un timp indelungat, luni sau chiar ani, este foarte important sa cautati o companie care poate sa va ofere cele mai bune servicii si produse, o companie precum Schoeller Allibert.

Pot exista o multime de situatii critice daca utilizati solutii pentru depozitare si transport marfa proaste calitativ, existand mereu riscut ca acestea sa se sparga ori fisureze dupa caz, lasand continutul complet neprotejat. Folosirea unor recipiente pentru depozitarea si livrarea produselor in conditii optime, va garanteaza o siguranta din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere termic.

Eficienta crescuta a unor astfel de solutii, este motivul pentru care numerosi operatori logistici, din diferite sectoare de activitate, au ales deja sa achizitioneze produse prin intermediul schoellerallibert.com.

In cazul Schoeller Allibert este vorba despre o companie extrem de bine cotata la nivel mondial, o companie ce are in spate mai bine de 5 decenii de experienta in ceea ce priveste atat proiectarea, cate si dezvoltarea si producerea celor mai bune solutii de ambalare din plastic returnabile.

Compania este in prezent lider la nivel european pe aceasta piata a silutiilor de ambalare din plastic, avand un patrimoniu extrem de bogat, fiind formata din cele mai importante brand-uri ale acestei ramuri din industrie, precum: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

De asemenea, pe langa un succes de necontestat la nivel european, in toata lumea echipa Schoeller Allibert dispune de o multime de sedii: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie si Statele Unite.

Ca si piete principale care sunt luate in vizor in ceea ce priveste utilizarea acestor solutii de ambalare din plastic returnabile, regasim: agricultura, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling.

Ca si principale tipuri de produse oferite, acestea construiesc o gama extrem de variata si completa de solutii de ambalare din plastic returnebil, atat produse standard, cat si produse personalizabile cu logo-ul dumneavoastra de exemplu.
containere mari pliabile (FLC)
lazi pliabile (FSC)
boxpaleti rigizi din plastic
navete si tavi pentru industria bauturilor
containere stivuibile
navete dublu stivuibile
galeti certificate ONU pentru manipularea substantelor periculoase
containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor
paleti din plastic si carucioare pentru manipularea navetelor

Acum ca ne-am inteles in ceea ce priveste produsele, echipa Schoeller Allibert sta extrem de bine si la capitolul servicii. Lasand de-o parte modelele de solutii de ambalare din plastic returnabil standard, asa dupa cum ati putut observa si ceva mai sus, puteti opta si pentru o gama variata de design-uri inovatoare, precum si servicii proiectate la comanda.

Cele mai importante beneficii pe care le veti avea daca veti apela la Schoeller Allibert, sunt reprezentate de calitatea superioara, durabilitatea si sustenabilitatea care imbunatatesc considerabil eficienta si rentabilitatea lantului de aprovizionare, in acest fel fiind reduse costurile de transport si cantitatea de deseuri, aspecte care impreuna vor duce la imbunatatrirea imaginii de brand, ajutand in plus si la protejarea mediului.

Toate aceste nevoie in ceea ce priveste solutiile de ambalare si depozitare, au existat mereu. Inca de la crearea primelor mari fabrici, a fost nevoie de astfel de solutii care cu timpul s-au dovedit extrem de utile, usor, usor, fiind din ce in ce mai diversificate si modernizate astfel incat sa se poata tine pasul cu cererea pietei, precum si cu schimbarile tehnologice.

In prezent, fara nici o urma de indoiala, cel mai folosit material pentru ambalare, depozitare si transport marfa ori diverse produse, este plasticul, urmat mai apoi de carton, lemn ori metal. Fiecare astfel de material in parte dispune de avantaje si dezavantaje, nevoile fiind diferite in functie de specificul fiecarei afaceri in parte. Un lucru este cert, fara doar si poate, cele mai simple solutii de utilizat si totodata mai rezistente sunt solutiile de ambalare din plastic, returnabil in cazul companiei Schoeller Allibert, acest material devenind din ce in ce mai rezistent cu trecerea timpului si avansul tehnologic.

In concluzie, compania Schoeller Allibert poate reprezenta cea mai buna optiune pentru cei care sunt in cautarea celor mai bune solutii de ambalare si transport de o calitate superioara. Astfel, indiferent ca sunteti in cautare unor cutii pliabile, containere termoizolante sau simple, galeti din plastic, ladite pentru legume sau fructe si asa mai departe, aveti posibilitatea de a alege din peste 1000 de produse diferite, ce va sunt puse la dispozitie zi de zi, astfel incat afacerile sa va functioneze ca la carte din toate punctele de vedere, avand de-aface cu produse rezistente in timp, cu intretinere usoara si la un pret accesibil.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.