Politia de Frontiera

9
9590

Poliţia de frontieră are obligaţia, ca în toate acţiunile pe care le desfăşoară, să prevină şi să combată stările de pericol la adresa României, după cum se arată în expunerea de motive a Guvernului. De asemenea, în domeniul său de activitate, poliţistul de frontieră trebuie să ia măsurile necesare de înlăturare a pericolelor care ameninţă ordinea publică sau siguranţa persoanelor.

Share.

9 Comments

 1. moisa angelica on

  Va rog sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare pentru Olanda.Cati bani trebuie sa am la iesirea din tara?Va multumesc anticipat

 2. Verona Pislaru on

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa-mi spuneti daca eu , ca mama, trebuie sa fac o declaratie la Consulatul Romaniei din Toronto, din care sa rezulte acordul meu cu privire la efectuarea calatoriei fetitei mele impreuna cu sotul meu (tatal ei), din Canada in Romania si inapoi.Fetita are Pasaport Romanesc si Certificate of Canadian Citizenship. Eu, ca mama, raman in Canada. Este suficienta o simpla declaratie facuta de mine, fara sa fie autentificata? Va multumesc anticipat!

 3. Oniga Carmen on

  Buna ziua,ma numesc Oniga Carmen si locuiesc in Elvetia.As dori sa imi invit parintii intr-o scurta vacanta si as dori sa stiu pot sa fac o invitatie pe ambele nume,Oniga Maria si Oniga Valeru,sau trebuie sa fac doua invitatii,cite una pentru fiecare.Totodata as dori sa stiu daca as putea sa le cumpar bilete numai dus caci urmeaza sa se intoarca impreuna cu familia mea,respectiv sotul si fiica mea,cu masina personala.Va multumesc,o seara buna.

 4. Adriana Harsu on

  Va rog a-mi trimite un mesaj daca aveti locuri de munca vacante in cadrul Politiei de Frontiera. Va multumesc, astept mesajul dvs.

 5. nastasi octavian on

  Buna ziua asa dori sa imi spuneti daca doresc sa ies din taracu copilul impreuna cu sotia ce trebuie sa prezentam in afara de pasapoarte Multumesc

 6. Ancu Ramona on

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa imi precizati urmatoarele informatii:
  toate actele care trebuiesc dak copilul meu(minor)trebuie sa plece singur in Statele Unite ale Americii la o ruda foarte apropiata.Ma intereseaza toate actele ce sunt necesare si ce declaratii trebuiesc date din partea parintilor si poate si din partea acelor rude din SUA.Astept mailul dumneavoastra cat mai repede.Va multumesc anticipat!

 7. Va rog sa-mi spuneti daca mamei mele care vine inpreuna cu copii mei ii mai trebuie bani sau invitatie la venirea in spania.Va multumesc anticipat .

 8. simona18melania on

  buna seara,ma numesc anca si asi vrea sa stiu pe ce perioada poate fi dat in consemn un copil minor de catre tatal sau.

 9. geamanu smaranda on

  va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti daca , calatorind in Spania cu avionul, am voie sa transport la bagaje de mana niste pahare fine de cristal. Multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.