Patinoarul Drumul Taberei s-a deschis

0

S-a dat start la distractie pentru iubitorii sporturilor de iarna, patinoarul din Drumul Taberei si-a lustruit gheata si a deschis sezonul de patinaj cu un concert inaugural. Pe scena au urcat Puia, Alex, Dj Sava si Raluka pentru a incinge atmosfera pe gheata.
 
Patinoarul are o suprafata de 1.800 metri si este unul dintre cele mai mari si moderne patinoare din Romania. In sezonul 2010-2011 patinoarul din Drumul Taberei este deschis  zilnic,  intre orele 12.00 si 23.30, si in weekend, de la 9.00 la 2.00. Anul acesta patinoarul practica aceleasi tarife ca si anul trecut  10 RON – acces patinator, 10 RON – inchirieri patine, iar in weekend si in serile speciale, intrarea este 15 RON.

 
In acest sezon patinoarul din Drumul Taberei isi intalneste patinatorii cu o serie de promotii si evenimente. Programul „Verde la patinat” lansat anul acesta, permite patinatorilor sa stea pe gheata o zi intreaga achitand doar o singura intrare. De asemenea patinoarul ofera vouchre de reducere de 90% pentru biletul de acces prinintermediul site-ului de cupoane cu discount www.e-redus.ro la un pret de 1 RON.

Oferta este limitata. Pentru mai multe detalii vizitati  www.e-redus.ro.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.