Oxette la Cocor Department Store

0

Miercuri, 15 decembrie, incepand cu ora 18.00, Oxette te astepta in Cocor Department Store, la parter, pentru a sarbatori impreuna lansarea magazinului din Cocor! Veti fi intampitanati cu multe suprize si o promotie de 30% la orice produs achizitionat in ziua lansarii magazinului!

 

Oxette este locul perfect in care gasesti cadoul de Craciun ideal pentru tine si cei dragi! Un cadou potrivit valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte.  La Oxette gasesti bijuterii si ceasuri bijuterie speciale, atat pentru barbati, cat si pentru femei cu un design modern, forme deosebite si combinatii de culori frumoase si elegante.

Oxette
este un brand international, prezent in peste 20 de tari, detinand o pozitie de top pe piata bijuteriilor. Oxette produce si comercializeaza bijuterii din argint, ceasuri si accesorii. Colectiile regasite in cadrul magazinelor se impun pe piata prin concepte originale de design, creativitate si eleganta. Oxette a fost lansat in 1998 in Grecia fiind pozitionat ca o categorie aparte de bijuterii, definita prin conceptul de fashion jewelry.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.