Moneda Facebook

0

Cea mai populara retea de socializare planuieste noi surse de venituri prin moneda Facebook, pe langa cele clasice, obtinute din publicitate.

Pentru inceput, conform The Wall Street Journal, Facebook  vrea sa ceara tuturor dezvoltatorilor de jocuri prezenti in reteaua de socializare sa foloseasca sistemul de plata al Creditelor.

Multi dintre dezvoltatori au acceptat provocarea facand trecerea spre adoptarea noului sistem de plata cu moneda Facebook.
Compania ofera o reducere de 30% la vanzarile de Credite care sunt folosite pentru a cumpara bunuri virtuale si pentru plata altor servicii in momentul in care utilizatorii se joaca pe Facebook. Dezvoltatorii de jocuri vor fi nevoiti sa utilizeze Creditele exclusiv de la 1 iulie, a declarat Deborah Liu, marketing manager de produs la Facebook.
Facebook a anuntat ca o astfel de reducere merita, deoarece compania planuieste sa continue cresterea sistemului prin adaugarea mai multor optiuni de plata in tot mai multe tari. "Am crescut una dintre cele mai de succes povesti tehnologice din ultimii doi ani", a spus Liu. Potrivit acesteia, compania "lanseaza acest sistem cu mai mult de cinci luni in avans, in scopul de a initia noi colaborari cu dezvoltatorii".

Utilizatorii Facebook pot cumpara Credite – care costa 1 $ setul de 10 – cu un card de credit, de pe telefoanele mobile, prin intermediul cardurilor cadou vandute la magazinele alimentare, sau folosind serviciile de plata PayPal de la eBay. Multi dezvoltatori de jocuri au acceptat in mare masura trecerea la moneda Facebook, inclusiv editorii mari ca Zynga Inc, producatorul "Farmville" si al altor jocuri din retelele sociale.

Sursa: Gandul.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.