Modificari de trasee RATB, din 17 ianuarie 2011

0

In vederea lucrarilor de constructie a pasajului Mihai Bravu, vor avea loc o serie de modificari de trasee RATB, valabile din data de 17 ianuarie 2011 pana la finalizarea lucrarilor.

Linia 34 de tramvaie circula pe traseul actual intre terminalul Banu Manta si intersectia Sos. Mihai Bravu-Calea Dudesti, apoi  pe Calea Dudesti pana la Depoul Dudesti.
Situatie este provizorie, RATB intentionand sa utilizeze traseul  Calea Vitan – Calea Dudesti, dupa modificarea retelei de tramvai din intersectia Calea Vitan/Calea Dudesti.
Pentru preluarea calatorilor de pe linia 34 afectata de lucrari, RATB infiinteaza linia naveta de autobuze 634, intre Baba Novac si terminalul Romprim, pe urmatorul traseu: Sos. Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Piata Sudului, Sos. Oltenitei, terminalul Romprim.
Abonamentele eliberate pe linia 34 vor fi valabile si pe linia naveta de autobuze 634.

Traseele liniilor de autobuze 312, 313 si 381, care circula in zona lucrarilor, nu vor fi modificate, insa, statia Sos. Mihai Bravu amplasata pe Calea Vacaresti, sens Piata Sudului, se suspenda, autobuzele liniilor amintite vor opri in statia Bd. Tineretului, comuna cu cea a liniei 133.

Linia 77 de troleibuze va functiona pe traseul de baza, intre Piata Resita si Piata Sudului, cu un numar suplimentar de vehicule, iar linia 76 se suspenda.
Abonamentele eliberate pe linia 76 vor fi valabile pana la expirare, pe liniile 77, 381 si pe liniile 312 si 313, pe traseul fostei linii 76.

Pasajul Mihai Bravu, cel care a generat aceste modificari de trasee RATB din 17 ianuarie 2011,  va asigura traversarea Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu soseaua Mihai Bravu.
Lungimea pasajului care va avea patru benzi pe sens este de 700 de metri, durata de executie a lucrarilor fiind de 12 luni.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.