Magazin Bio – Traditional: Targul Domnesc

0

Tendinta Eco pare ca este in crestere continua. Adeptii stilului de viata sanatos incearca sa fie mai grijulii cu  mediul inconjurator dar si cu ei  insisi, consumand produse ecologice care sunt sanatoase, gustoase si nu contin aditivi sintetici, E-uri, potentiatori de gust si culoare,  pesticide, organisme modificate genetic.

Pentru adeptii unui mod de viata sanatos, magazinul bio-traditional Targul Domnesc si-a largint gama de produse Bio. In prezent aici se pot gasi o gama larga de produse Bio autohtone si de import, fara pesticide si conservanti,  controlate pas cu pas pe lantul de productie – ambalare- distributie.

Targul Domnesc
comercializeaza o varietate de produse Bio pentru o dieta zilnica
diversificata si sanatoasa. Incepand cu produsele de baza precum faina, malai, orez, paste, ulei si terminand cu dulciuri si produse gourmet precum tarte cu gem, ciocolata si branzeturi maturate, toate produsele aduc  o valoare nutritiva  mai mare cu 65% decat produsele conventionale din comert.

Pentru cei interesati de produse cu adevarat naturale si sanatoase, Targul Domnesc ofera vouchere in valoare de 50 RON prin platform de cumparare colectiva www.e-redus.rola un pret de 30 RON. Pentru mai multe detalii vizitati  www.e-redus.ro.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.