Lounge 1001 Nopti

0
Str. Ion Brezoianu nr 18

Rezervari: 0746.17.11.11
www.1001-nopti.ro
office@1001-nopti

Lounge 1001 Nopti

Lounge 1001 Nopti

 

La 1001 Nopti Lounge & Club fiecare detaliu indeamna la rasfat si socializare. Sofale si perne moi. Lumini si unghere misterioase. Dar liantul suprem  este muzica chill-out. Discreta si non-invaziva, lasa loc pentru deliciile conversatiei. Asta pana la ora 00:00, cand noile ritmuri de hed candi si funky vor dezmorti picioarele. Odata cu muzica se transforma locul si starea de spirit. Lounge-ul devine Club. Noaptea e mereu tanara si atmosfera  seducatoare in compania confortabila a prietenilor. Oricine poate sa-si petreaca timpul, dar nu oricine stie sa petreaca. 1001 Nopti Lounge & Club introduce un concept de petrecere care nu te istoveste, ci te incarca cu energie pozitiva.

1001 Nopti Lounge & Club reprezinta locul perfect in care pot fi organizate petreceri private dar si alte tipuri de evenimente.

1001 Nopti Lounge & Club ofera un spatiu elegant si sofisticat, putand gazdui pana la 230 de persoane.Cei prezenti la aceste petreceri au parte de o atmosfera extraordinara create de barman cu flair ce prepara cele mai bune coktailuri si Dj care mixeaza live. Toata lumea primeste o atentie deosebita din partea personalului 1001 Nopti putandu-se astepta in orice moment la surprizele cele mai placute.
Astfel, exclusivismul si calitatea acestor petreceri transforma 1001 Nopti Lounge & Club intr-unul dintre cele mai ravnite locuri de petrecere, iar aceasta invitatie devine nepretuita, putand fi obtinuta numai daca cel care o doreste este cel ales

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.