Lotus are reprezentanta in Bucuresti

0

Incepand de astazi, Lotus are reprezentanta in Bucuresti, constituindu-se in  primul showroom Lotus in Romania. La evenimentul de lansare au participat directorul executiv al Lotus Cars, Dany Bahar, dar si fostul campion mondial de Formula 1, Nigel Mansell.

Cei prezenti la eveniment au putut admira monopostul de Formula 1, Lotus Renault 2011, precum si noul model Esprit, a carui prezentare oficiala va avea loc la inceputul lui martie, la Salonul Auto de la Geneva. Esprit va fi comercializat abia incepand cu anul viitor.

Forza Rossa va fi, astfel, reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in Muntenegru, Romania, Republica Moldova si Serbia, potrivit unui comunicat al companiei.

Mai mult, Forza Rossa spera ca prin reprezentanta Lotus in Bucuresti, sa-si creasca vizibilitatea si notorietatea brandului in aceasta zona a Europei.

In 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, inregistrand un profit net de 300.000 de euro.

Reprezentanta Ferrari in Romania, Forza Rossa Holding, spun ca au primit deja 10 cereri pentru noile masini de pe piata romaneasca.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.