14 Comments

 1. Gabriela Nenciu on

  Buna ziua. Ma intereseaza costul unui bilet DUS cu toate taxele incluse BUCURESTI – MUNCHEN in perioada 25-26-27 mai 2006 , cu cat timp inainte se pot face rezervari, daca plata se face in valuta sau in lei, de la ce agentie se pot ridica biletele (si un numa de telefon) si orarul curselor. Pentru un elev de 16 ani aveti alte tarife? Va multumesc si va doresc sarbatori fericite! PASTE FERICIT!

 2. popescu mihail on

  As dori sa stiu cat costa un bilet dus-intors Bucuresti-Israel in perioada 23.iunie2006- 24 iulie 2006, si pentru copil de 11 ani.
  va multumesc

 3. Stanica Nicoleta Daniela on

  Buna seara, as dori sa stiu cat ma costa un bilet economic pt o persoana Bucuresti – Malaga ( Spania ) dus intors in perioada 29. 06. 06 – 15. 07.06 cu toate taxele incluse.
  Daca aveti si oferte speciale, va rog sa mi le trimiteti.
  Va multumesc, Dana Stanica

 4. Gabriela Lucaci on

  Buna ziua.As dori sa stiu cat costa un bilet economic dus-intors Bucuresti – Londra,cu toate taxele incluse in perioada 20 august – 19 noiembrie 2006 si orarul curselor. Va multumesc

 5. Izabella Czondi on

  Buna ziua!as dori sa vedeti si sa-mi trimiteti pretul unui bilet cu toate taxele incluse in perioada august,septembrie,dus intors,ruta Seatle Bucuresti sau Seatle Budapesta pentru o persona,multumesc

 6. Morariu Florina on

  Ma intereseaza costul unui bilet dus-intors Bucuresti-Amsterdam, cu toate taxele incluse. Perioada 29-31 August 2006 si daca acordati reduceri pentru studenti.Multumesc.

 7. BARSAN ANDREEA on

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa-mi spuneti cat costa un bilet dus intors bucuresti – madrid, pt o persoana, cu escala si fara escala, incepand cu data de 1 septembrie.

  Va multumesc anticiat!
  andreea barsan

 8. Buna seara ma intereseaza daca aveti curse Bucuresti-Rotterdam si cat ar costa un bilet dus-intors,cu cat timpse fac rezervari si in ce se face plata.Va multumesc

 9. costache emilia on

  buna ziua…m-ar interesa si pe mine costul a 2 bilete de avion dus-intors pt manchester….cu toate taxele incluse….pentru perioada 02 ian-09 ian 2007…. sunt cumva reduceri pt studenti ? sau nu stiu….sper sa ma ajutati….. va multumesc….

 10. Vreau sa stiu daca operati curse pe ruta Bucuresti-Vigo(Spania)Astept raspuns,multumesc

 11. Iloaia Adriana on

  Buna ziua ,
  As dori sa stiu daca aveti zboruri dus – intors din Bucurest la Londra ( nu are importanta aeroportul ) in perioada 20 iulie 2008 – 10 august 2008 .
  Va rog sa imi transmiteti o oferta de pret care sa includa toate taxele .

  Va multumesc
  Cu stima
  Iloaia Adriana

 12. Budica Stelian on

  Sotia mea Budica Ecaterina a mai calatorit cu KLM la Montreal si a fost multumita. Am dori o calatorie in doi de data asta la Seattle USA. Vreau sa stiu cat costa biletul dus-intors pana la Seattle cu plecare pe23-aug.-2009 si intoarcere pe 23-sep.-2009 pentru categoria economic si cum putem intra in posesia biletelor. Nu stim noua adresa unde va putem gasi.
  Cu multe multumiri, Budica.

 13. florin gherman on

  eu sint momentan in filipine si sotia vrea sa ma viziteze in cursu luni iulie-august inpreuna cu cei 2 copii care au unu 10 ani respectiv 3 ani,as vrea sa stiu chit costa biletul pentru toti 3 pe ruta bucuresti-amsterdam-manila si daca pentru copii trebuie sa plateasca si cit? Va multumesc.

 14. ioan cristian on

  As dori sa stiu daca aveti bilete deschise pentru pensionari cu chicago si daca au si reducere

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.