Inchiriere in regim hotelier la Monte Carlo Palace

0

Proprietarii ansamblului rezidential Monte Carlo Palace din nord-vestul Capitalei au decis sa inchirieze in regim hotelier locuintele nevandute.

Pentru o garsoniera, chiria este de 900 de euro pe luna. Apartamentele de doua camere se inchiriaza cu 1.200 de euro, iar cele de trei camere – cu 1.500 de euro.
Pretul include intretinerea, micul dejun si curatenie odata pe luna. La vanzare, preturile variaza intre 120.000 si 800.000 de euro.

Ansamblul rezidential Monte Carlo Palace, un turn de 14 etaje dezvoltat de compania Marvel Group pe un teren de 5.000 de metri patrati, este vandut in proportie de 70%.

Complexul, care a necesitat o investitie de 18 milioane de euro, dispune de servicii hoteliere, precum receptie non-stop, parcare cu valet, business center, spa fitness. Pentru rezidenti, facilitatile includ parcare pazita, supraveghere video cu 18 camere de luat vederi, program adresat copiilor locatarilor before&after-school, beneficiind si de masa la restaurant, inchirierea si gestionarea apartamentelor in lipsa proprietarilor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.