In cautarea celui mai ieftin RCA

0

Pentru soferi, doua cheltuieli sunt cat se poate de sigure si de regulate : combustibilul si asigurarea RCA. Acestea trebuie sa fie platite indiferent de conditiile meteo, indiferent de aglomeratia din oras si indiferent de buget. Atunci cand se strica o piesa, se mai poate trece cu vederea sau se pot gasi variante mai ieftine. Nu acelasi lucru se poate spune despre combustibil si despre RCA.

La combustibil este simplu: fiecare are benzinaria preferata iar pretul este mereu acelasi. La RCA in schimb, situatia este mult diferita. Exista o varietate foarte mare de asiguratori, fiecare are propria oferta si nu intotdeauna cea mai scumpa oferta este si cea mai buna sau cea mai ieftina este neaparat cea mai proasta. Din acest motiv, este bine sa cauti si sa te informezi inainte de a te hotara asupra unei polite.

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca o polita RCA?

In primul rand, trebuie sa fie un RCA ieftin. Nimanui nu ii place sa plateasca foarte multi bani pentru un produs pe care este posibil sa nu il foloseasca niciodata. In al doilea rand, trebuie sa fie un RCA de buna calitate. Daca tot platesti un serviciu, macar sa te poti bucura de el atunci cand ai nevoie. Asadar, atunci cand ai gasit asiguratorul care iti face cu ochiul, este bine sa citesti o data,de doua ori sau chiar de trei ori, cu mare atentie, contractul pe care ti-l pune in fata. Acesta trebuie sa contina foarte clar care sunt clauzele de despagubire in caz de accident si care sunt sumele maxime pe care le poti primi. Este extrem de neplacut sa provoci un accident si sa realizezi ca trebuie sa platesti pagubele din propriul buzunar, deoarece asiguratorul nu plateste, pentru ca asa este stipulat in contract.

Un al treilea criteriu major este sa alegi un asigurator de incredere. Increderea este data, de cele mai multe ori, de feedbackul pe care il are in fata altor asigurati. Asadar, nu achizitiona nicio asigurare pana in momentul in care nu ai cel putin 10 pareri despre ea.

Cum gasesti cel mai ieftin RCA bun?

Evident, vei incerca sa gasesti cel mai ieftin RCA, iar acest lucru nu este deloc de blamat. Diferentele intre asigurari pot fi destul de consistente iar in timp se pot simti in buzunar.

Cel mai important sfat este sa cauti RCA-ul online. Este adevarat, Bucurestiul este plin de brokeri, care isi intind tarabele cu asigurari de la un capat la altul al marilor bulevarde. Cu toate astea, daca vei comanda online vei avea un control mult mai mare asupra fiecarui detaliu. In primul rand,poit sa iei o decizie de unul singur, fara sa fii presat de un broker care vrea sa vanda o anumita asigurare, in al doilea rand, te poti bucura de confortul propriei case si in al treilea rand ai la dispozitie instrumente care te pot ajuta foarte mult. Spre exemplu, din ce in ce mai multe site-uri ofera calculatoare RCA, cu ajutorul carora poti afla cu exactitate pretul pentru masina pe care o detii. Acestea sunt insotite si de comparatoare, care iti ofera o idee bine conturata despre cel mai mic pret si despre cel mai mare pret pe care il poti adjudeca.

Daca punem la calcul si faptul ca nu trebuie sa te deplasezi pentru a incheia polita RCA, aceasta fiind cea care vine direct la tine acasa, atunci putem spune ca mediul online este decizia cea mai inteleapta.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.