18 Comments

 1. GENOVEVA on

  Caut firma ILOTTI in Bucuresti si nu dau de ea.Este o marca de produse de vestimentatie dupa care sunt inebunita.

 2. GENOVEVA on

  Caut firma ILOTTI in Bucuresti si nu dau de ea.Este o marca de produse de vestimentatie dupa care sunt inebunita.

 3. panterutza on

  in idm sun lucrushoare de la illoti…dar sunt ceva mai scumpe… ca magazin e in plazza si la unirii stiu eu ­čÖé

 4. Magazinele Ilotti sunt in Plaza, Buc Mall, Carrefour Militari, Colentina, Cora Pantelimon, IDM, pe IC Bratianu (vis-a-vis de biserica Sf. Gheorghe), in Ploiesti la Carrefour si in complexul Balif.
  Am aflat de pe site de la ei ca mai deschid magazine in Pitesti si prin Bucuresti. Nu stiu daca mai deschid la mare ca era convenabil.

 5. ilotti este peste tot..nush cum de unii nu il gasesc…sincer yo m`am saturat k mereu unde ma duc exista un ilotti =]…….ILOTTI-PLAZA,idm,[in mall exista cate un ilotti] carrefour…etc…=]

 6. nu va mai duceti in ilotii k sunt numai lucruri de la orice produs 12 lei am lucrat acolo si stiu le dau de 4 ori mai mult si sunt aceleasi haine pe kre le qmparati de 12 lei jur nu le mai faceti vanzare alora k sau imbogatit pe urma noastra magazine sunt in cora lujerului mall liberty grand arena universitate mall vitan

 7. eu iubesc ilotti au lucruri f dragute si in comparatie cu alte magazine sunt foarte ieftine si de buna calitate mie imi plac sunt in pas cu moda si ff cool imi plac. recomand magazinul.

 8. Sunt un client fidel a magazinului ILOTTI Lujerului. Din antamplare an data de 02.04.2012 a-m trecut pe la magazin pentru anumite cumparaturi, am cerut ajutorul fetelor din magazin (Alina si Flori) asa a-m anteles ca le chiama dupa ecuson.Mi-au raspuns pe un ton ridicat deoare ce leam antrerupt dintro discutie foarte aprinsa. Nu cred ca e normal sa se antample asa ceva, sunt total dezamagit de conducerea magazinului, sper sa se ia masuri.(Asa se pierd clienti) Cele doua nu cred ca venisera la munca venise la distractie.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.