Ieri, azi, maine si oricand – Premiera la Teatrul Rosu

0

Premiera la Teatrul Rosu: “Ieri, azi, maine si oricand” – 22 iunie 2014, ora 20.00 @ Music Club

 

Cele mai bune comedii ale momentului, pe scena din Music Club, clipe calitative, care imbina dorinta de cultura cu cea de desfatare.

 

Pe 22 Iunie, ora 20.00, se va juca “Ieri, Azi, Maine si Oricand”, un spectacol despre o clipa in care doi oameni se recunosc pentru todeauna. Un spectacol in care rasul devine zambet iar zambetul devine speranta.

 

Viata ne invata ca nu ne indragostim cand vrem noi. Viata ne invata ca dragostea vine peste tine – uneori cand te astepti cel mai putin – ca te ameteste, te intoarce pe toate partile, te pacaleste, pana cand tu, ca o “victima” te trezesti in mijlocul ei si gata – iubesti.

 

Dar ce se intampla cand te impotrivesti atat de mult incat ajungi aproape sa il urasti pe celalalt? Asta descoperiti in spectacol!

 

O comedie despre cum sa primesti ceea ce nu astepti. Adaptare dupa piesa “Pheonix” de Scott Organ. Regia si scenografia: Conrad Mericoffer. Cu: Victoria Raileanu si Conrad Mericoffer

 

 

Pe Conrad l-ati mai vazut jucand in comedia “Crima la Howard Johnson”, in rolul amantului care trece rapid din rolul de calau in cel de victima. Pret bilet – 25 lei. Accesul in Music Club se realizeaza cu o ora mai devreme. Informatii si rezervari 0723196376.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.