Hotel Razvan se implica in actiuni caritabile

0

Hotel Razvan sustine mai multe  fundatii si organizatii caritabile, impreuna cu acestea propunandu-si sa fie de ajutor celor care in aceste momente trec prin situatii dificile.

Potrivit comunicatului de presa pe care Hotelul Razvan l-a transmis, acesta nu  incerca sa iesa din tipare; nu vrea sa castige nimic cu asta, spera  doar ca dumneavoastra  sa va opriti o secunda din activitatile cotidiene si sa va ganditi cand ati facut ultima oara o fapta buna si cand ati ajutat ultima oara pe cineva.

Hotel Razvan
a ales ales sa se implice in actiuni caritabile si sa nu fie indiferent fata de  viata copiilor defavorizati, a celor care sunt bolnavi, a celor care din munca cinstita nu reusesc sa faca fata nevoilor cotidiene.    S-a inceput prin a gazdui pe site-ul www.hotelrazvan.com  asociatii si fundatii . 

La receptia hotelului se gaseste o cutie pentru donatii. In acest fel fundatia  Deschide-ti sufletul este ajutata sa-si  indeplineasca misiunea. Hotelul Razvan va dona toate incasarile din week-end-ul Sfantului Valentin, catre imparte.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.