Hotel Marriott gazduieste cel mai important eveniment energetic al anului

0

J .W. Marriott Grand Hotel Bucuresti gazduieste, in perioada 29-30 septembrie, evenimentul "Energy Developments in the European Union – implications on Romania”, ce reuneste cei mai influenti oameni de decizie din mediul politic si de business romanesc si international.

Expo Media sustine comunitatea de afaceri locala si planurile europene de dezvoltare internationala si propune noi metode de eficientizare economica la cel mai important eveniment dedicat sectorului energetic, “Energy Developments in the European Union – implications on Romania”. Conferinta reuneste cei mai influenti oameni de decizie din mediul politic si de business romanesc si international.

"Am initiat proiectul «Energy Developments in the European Union – implications on Romania» din dorinta de a contribui activ la planul de solutii de stabilizare economica a mediului de business local. Evenimentul de nisa raspunde nevoilor energetice din Romania si subliniaza importanta energiei drept resursa cu cel mai mare potential de exploatare. UE se afla in plin proces de revizuire a politicii energetice europene pentru intervalul 2011 – 2020, iar acest demers implica redefinirea strategiei energetice din Romania. Noile norme si propuneri de dezvoltare au drept scop liberalizarea pietelor de energie electrica si gaz natural, care va genera o crestere a ponderii energiei regenerabile din Romania (cu pana la 24% din consum pana in 2020) si interconectarea sistemelor de transport de energie cu retelele europene. Ne bucura faptul ca acest concept de eveniment de business a atras atentia si sprijinul celor mai importante institutii europene, companii locale si al celor mai cunoscuti lideri de opinie ai momentului din Romania." – Madalina Vilau, General Manager Expo Media.

Printre personalitatile marcante ce sustin activ acest eveniment de nisa, in calitate de speakeri, se numara: Mircea Geoana – Presedintele Senatului Roman, Ion Ariton – Ministrul Economiei Romaniei, Calin Popescu Tariceanu – Membru al Parlamentului Roman, fost Prim Ministru, Leonard Orban – Consilier al Presedintiei Romane, fost Comisar European, Mihnea Constantinescu – Ambasador responsabil cu securitatea energiei, Ministerul Afacerilor Externe, Varujan Vosganian – Presedinte, Comisiei Economica, industrii si servicii, Senatul Romaniei, fost Ministru al Economiei.

 

Conferinta de business va avea loc in intervalul 29 – 30 septembrie 2010, la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.