Hotel Intercontinental in Chile, langa Vina del Mar

0

Intercontinental Hotels Group, cel mai mare grup hotelier din lume dupa numarul de camere, a anuntat ca a semnat un acord pe 20 de ani cu o companie imobiliara din Chile, care va administra noul Hotel Intercontinental in partea nord-centrala a republicii Chile, langa Vina del Mar.

Metropola Vina del Mar este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante in materie de fashion.

Hotel Intercontinental in Chile, langa Vina del Mar are vedere asupra Oceanului Pacific din peste 140 de camere, se va numi InterContinental Punta Piqueros si este situat in cel mai inalt punct al districtului Con Con, la cca 5 km distanta de centrul metropolei si 11 km de celebrul port Valparaiso, care a fost restaurat si se afla in patrimoniul universal UNESCO.

Complexul InterContinental Punta Piqueros va oferi  amenajari pentru GYM & Spa, facilitati indoor-outdoor pentru piscina si sauna, cu spatii pentru receptii si sali de conferinta.
Pastrandu-si faima de primul trust hotelier cu prezenta pe toate continentele, Intercontinental Hotels & Resorts a avut o prezenta neintrerupta in America Latina, incepand din 1946 cand a fost deschisa prima locatie in Brazilia. N-a existat niciun alt brand cu un renume mai mare in regiune.

In prezent exista 19 hoteluri Intercontinental pe teritoriul Americii Latine si in insulele Caraibe. Cele mai noi locatii deschise in regiune sunt: Hotel Intercontinental Mendoza din Argentina si Intercontinental Maracaibo in Venezuela. Potrivit programului de dezvoltare, incepand cu luna mai 2011 va fi inaugurata locatia Intercontinental Nordelta Buenos Aires, Argentina.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.