Harem

1
Str. Batistei nr 11
Tel: 021.311.43.41
Fax: 021.208.04.45
Web: www.haremlounge.ro
mail: office@haremlounge.ro

INCHIS!

Ca noutate in peisajul bucurestean al lounge-urilor Harem apare cu o atmosfera fusion, decorat undeva intre Orientul Mijlociu si Europa.
Ca noutate in peisajul bucurestean al lounge-urilor Harem apare cu o atmosfera fusion, decorat undeva intre Orientul Mijlociu si Europa.
Muzica e bine echilibrata, sonorizarea buna pentru un lounge, perne si pernutze sunt aruncate cu masura pe canapele ca pe vechile divane turcesti…
In privinta mancarii fusion-ul se departeaza ajungand in Japonia. Sushi-ul nu e rau deloc, Sashimi-ul chiar bun. N-am gustat supa fiindca portiile sunt mari si imi era peste poate sa mai inghesui si un bol cu zeama. Preturile nu sunt mici, dar nici nesimtite, ca in multe lounge-uri de fitze. Accesibile.
Servirea e placuta, atenta, desi mie personal mi-ar fi placut sa vad niste tipe cu fuste scurtutze, sau macar cu niste pantaloni care sa scoata niste forme in evidenta, nu din astia din stofa neagra, asexuati. Dar nu poti sa le ai pe toate.
Una peste alta acest Harem Lounge, desi nu prea are numele reprezentativ pentru ce se petrece inauntru, este un loc mai mult decat placut, pus in buricul targului (langa Inter), si care, daca o tine constant asa, poate sa faca o treaba buna lasand si fermoarele barbatilor relaxate.

Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.