Good Time Texas

10
290 Splaiul Independentei
021-3162427
021-3162430

Club de bowling in Regie

Biliardul este unul dintre cele mai practicate jocuri de catre studenti. Asa ca unde este cel mai bun loc de amplasare al unui club de biliard decat in Regie? Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de acest gen este Texas. Localul este situat la etaj, si este destul de mare. Mesele sunt ok, exista creta, si tacurile sunt bunicele. Mereu este plin, mai ales in weekend, deci daca vrei sa prinzi o masa libera trebuie sa stii cand sa te duci.
Nu se compara cu IDM Club, dar daca vrei sa te duci doar ca sa te simti bine si sa dai o bila este chiar ok. preturile sunt foarte accesibile, menite pentru studenti.
Atmosfera este ca in orice club de biliard, muzica de toate genurile, din cand in cand mai auzi ca se cearta unii pentru ca li se pare lor ca  trage masa si de aceea a intrat bila sau ca de fapt tacul e de vina ca a dat pe langa.
Cand vine vorba de biliard orgoliul jucatorilor se dezvolta brusc asa ca numele acestui club este mai mult decat potrivit. Tacurile tin loc de pistoale, iar fetelor care stau pe margina si se admirace se intampla chiar daca nu inteleg nimic, le mai lipsesc costumatia.
Daca vrei sa inveti sa joci biliard probabil nu este cel mai potrivit loc, dar parerea mea este ca daca intr-adevar stii si vrei sa primesti laude pentru asta, poti sa te duci linistit.
Si totusi, whisky-ul mai lipseste ca sa te simti exact ca in Texas. asta e, ne descurcam fara…Texas rules…

Share.

10 Comments

  1. Da’ asta nu inseamna ca cineva sta sa raspunda la telefoanele alea… se pare totusi ca au prea multi clienti; business-ul le merge bine… 🙁

  2. am incercat sa sun la nr acestea de mai multe ori…..nimic……??????????? daca vreti sa faceti rezervari nu are rost sa va enervati sunand!!!!!!!!

  3. numarul de telefon la care am facut rezervare [deci e verificat] e 021.316.24.26
    si la data la care am fecut rezervaarea [12.05.2006]
    preturile erau: 9:00-18:00 ->37,5 RON ora iar dupa ora 18:00 50,0 RON ora

  4. Am sunat de mai multe ori si am reusit sa fac rezervare la 0723517086. E un baiat Dan care se ocupa de rezervari.

  5. cum se poate face totusi o rezervare,exista un nr de tel valabil pana la urma,in persoana nu se poate face?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.