Exporom – cel mai modern complex expozitional

0

EXPOROM – cel mai nou complex expozitional international din Romania, va fi lansat in toamna acestui an. Situat in Pantelimon (jud. Ilfov), la doar 12 km de Piata Unirii, la intersectia DN3 cu Soseua de Centura, EXPOROM ofera intreaga gama de servicii necesare organizarii expozitiilor, evenimentelor si conferintelor.

 
In prezent EXPOROM ocupa o suprafata de peste 50.000 mp si dispune de un pavilion expozitional de 12.000 mp, o sala multifunctionala de 1000 mp, 3 sali de conferinte modulare, un ansamblu de protocol destinat evenimentelor corporate, zona de parcare cu o capacitate de 1000 de locuri, un hotel de trei stele cu o capacitate de cazare de 100 de camere si restaurant.
 
 
EXPOROM isi propune sa redefineasca standardele in domeniul organizarii de expozitii si evenimente din Romania pentru business-ul intern si pentru cel international. “Pe o piata autohtona aflata in curs de dezvoltare, oferim colaboratorilor nostri servicii de o calitate superioara, cele mai bune conditii pentru defasurarea evenimentelor, flexibilitate, disponibilitate si implicare maxima in relatiile de afaceri pe care le vom construi impreuna.” a declarat Cristina Vladucu – PR Manager.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.