Evenimente de Craciun la Cocor Department Store

0

Cocor Department Store organizeaza o serie de surprize pentru bucuresteni si pentru reprezentanti mass media. Redeschis pentru publicul larg pe 02 octombrie, Cocor va gazui o serie de evenimente de Craciun care vor anima viata artistica si mondena a Bucurestilor in luna decembrie.
 

Vineri, 10 decembrie, Cocor si renumitul stilist Alin Galatescu organizeaza ciclul de evenimente TREND Fashion Show, incepand cu ora 20.00, la etajul 2. Show-ul de moda prezinta look-urile cele mai semnificative pentru sezonul in curs, realizate exclusiv cu propunerile vestimentare ale creatorilor autohtoni prezenti in Galeria Designerilor Romani – etajul 2, COCOR. Evenimentul este o demonstratie ca moda romaneasca exista, e autentica, bogata si creativa.

Miercuri, 15 decembrie, este timpul celor de la Oxette de a gazdui evenimentul de lansare al magazinului situat la parter in cadrul Cocor Department Store. Sub deviza „Oxette- it’s you!”, magazinul va ofera promotii de -30% la achizitionarea oricarui produs in aceasta zi.

Miercuri, 15 decembrie -la etajul 3 al magazinului, Geta Voinea isi lanseaza salonul din Cocor. Evenimentul va cuprinde live work, shooting, cocktail.

Data/Ora: 10, 15 decembrie

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.