Serialul Dinastia Tudorilor, la HBO

0

Sezonul final al serialului Showtime Dinastia Tudorilor ne ofera ultimii ani de viata ai uneia dintre cele mai celebre figuri din istoria Angliei.
Desi e la putere de foarte multi ani, viata si vremurile lui Henric raman la fel de turbulente, controversate si dramatice ca in primul sezon, cand de-abia fusese inscaunat.
 

Michael Hirst, creatorul serialului Dinastia Tudorilor, face un rezumat al ultimului sezon: “Suntem la finele vietii lui Henric, dar lucrurile nu s-au domolit. In loc sa se retraga in tacere, Henric al VIII-lea iese din istorie in mod zgomotos. E mai in varsta, dar are de-abia 40 si ceva de ani. E bolnav – are un picior cangrenat – si e chiar mai paranoic, dar se casatoreste cu o femeie teribil de tanara, care nu are educatia potrivita pentru o regina. In acelasi timp, pleaca si la razboi. Si se casatoreste din nou, pentru ultima data, cu o femeie capabila, dar pe care multi o considera eretica si pe care vor s-o execute. Deci avem multa actiune pana la sfarsit!”

HBO Romania va difuza din 3 septembrie, cate doua episoade din ultimul sezon al serialului Dinastia Tudorilor, in premiera si in exclusivitate. Acestea vor putea fi urmarite in fiecare vineri, incepand cu ora 20:00

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.