11 Comments

 1. adraiana on

  as dori sa stiu ce produse noi aveti siperioada reducerilor. in plus ce magazine de desfacere in ct exista

 2. Buna ziua,
  As dori sa primesc si eu pe mail data in care incepeti reducerile.Am inteles ca acum ar fi perioada.
  Multumesc

 3. buna ziua, as dori sa stiu cand incep reducerile pt noua colectie. stiu ca e prea devreme sa intreb dar cu aproximatie, cam in ce perioada? va multumesc anticipat!

 4. diana serbanescu on

  ma interesa sa deschid un magazin dika in sistem franchise intru-un centru comercial.AS dori sa stiu care sunt conditiile in timp cat mai scurt.
  multumesc

 5. Mihalschi Cristina on

  buna ziua. as dori sa stiu in ce conditii as putea deschide un magazin Dika, intr-un centru comercial (daca este vorba de franciza – eu am cautat de ceva timp pe internet si nu am gasit nici o informatie referitoare la franciza).va rog, sa ma ajutati cu orice informatie referitoare la acest subiect.

 6. ionela raducu on

  buna seara, am si eu o mare rugaminte: imi plac la nebunie gentile dvs( cele disponibile in culorile alb si negru la pretul de 59 ron) dar din pacate nu mai sunt in magazin si stiu ca cel din vitrina nu se vand, cum as putea sa am si eu una macar? va multumesc si sper din tot sufletul sa se poata rezolva…

 7. Buna ziua!
  Nu pot sa nu va retin atentia cu macar cateva cuvinte de lauda…produsele d-vostra mi se par absolut minunate si fac tot posibilul ca in garderoba mea sa fie macar o piesa din fiecare colectie.
  Ar fi posibil sa primesc un mesaj prin care sa-mi aduceti la cunostinta data cand incep reducerile pentru colectia vara 2007? Daca imi permiteti, o sugestie din partea unui client fidel…un card de fidelitate pe care sa se acumuleze puncte la fiecare achizitie cred ca ar fi foarte motivant pt clientii d-voastra… Multumesc anticipat!

 8. Costea Violeta on

  buna ziua

  care este perioada de reduceri la dvs?
  pot beneficia si eu de un catalog cu produsele dvs. prin posta sau prin email?

  Va multumesc foarte mult

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.