Descult in parc: reprogramat

0

Spectacolul “Descult in parc”, in regia lui Stefan Banica, cu Stefan Banica, Oana Ioachim, Mitica Popescu, Ileana Cernat si Bogdan Tudor, programat pentru data de 30 noiembrie 2010, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” a fost reprogramat pentru data de 31 ianuarie 2011.

Motivul  care impiedica sustinerea spectacolului pe 30 noiembrie este un accident in urma caruia actorul Mitica Popescu si-a luxat o mana.

Spectatorii care au achizitionat deja bilete pentru reprezentatia din 30 noiembrie sunt anuntati ca acestea isi pastreaza valabilitatea pentru spectacolul din 31 ianuarie, anul viitor.

"Piesa "Descult in parc" este o comedie exceptionala, scrisa de Neil Simon, in care spectatorii vor avea ce vedea. Alaturi de colegii mei, Mitica Popescu, Oana Ioachim, Ileana Cernat si Bogdan Tudor, promitem un spectacol la care veti rade cu lacrimi… In dubla mea calitate, de actor si regizor, as fi foarte fericit daca oamenii ar pleca de la acest spectacol destinsi, bine dispusi si cu pofta de viata." Stefan Banica

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.