De ce sa îți închizi terasa cu sticla securizata

0

Sticla securizata este una dintre cele mai moderne variante de sticla pe care le poti gasi in acest moment pe piata. De pana la 10 ori mai rezistenta decat sticla normala si cu o multime de alte calitati, reuseste sa fie extrem de flexibila in ceea ce priveste destinatia. Cei de la VegaProd recomanda sticla securizata pentru inchideri terase, pentru compartimentari, pentru cabine de dus, balustrade si o multime de alte constructii si accesorii moderne.

Dintre toate acestea insa, inchiderile teraselor sunt cele mai populare.

 

De ce merita sa iti inchizi teasa cu sticla securizata?

 

  • Este o varianta cat se poate de eleganta, care asigura o estetica deosebita, fie ca este vorba despre o terasa mare, fie ca este vorba despre un balcon.
  • Rezista foarte bine atat la diverse solicitari fizice, cat si la temperaturi variate. O sticla securizata bine realizata poate sa faca fata fara probleme procesului de inghet-dezghet pentru mai multi ani.
  • Necesita investitii destul de mici. Nu este ieftina inchiderea terasei cu sticla securizata, insa nu este nici foarte scumpa. Spre deosebire de alte variante de sticla, cum ar fi cea laminata, sticla securizata este mai ieftina.
  • Prezinta o doza mare de siguranta pentru utilizatori. In cazul in care o sticla normala se sparge, riscurile pentru cei din jur sunt mari, in conditiile in care aceasta poate sa provoace taieturi destul de grave. In cazul in care sticla securizata se sparge, aceasta se fragmenteaza in bucati foarte mici, iar muchiile sale nu sunt taioase. Partea buna este ca se sparge destul de greu, asadar, cel mai probabil nu va trebui sa afli daca este sau nu periculoasa.
  • Creste gradul de confort din spatiul locuit. Inchiderea terasei cu sticla securizata poate sa creasca gradul de confort atat pe terasa, unde se poate sta chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte scazute, cat si in casa. Terasa creaza o adevarata bariera care izoleaza termic, oferind un grad mai mare de confort in interior. Pe langa asta, poate ajuta si la scaderea consumului de energie din interior.

 

Exista numeroase proiecte de terase inchise cu sticla securizata, iar rezultatele sunt impresionante. Cei de la Vegaprod pot evidentia cateva dintre aceste proiecte si de asemenea, pot analiza orice solicitare in asa fel incat rezultatele sa fie cat se poate de eficiente si de interesante.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.