Cum trebuie sa ne alegem un costum de baie

0

Primavara abia a venit si desi mai e mult pana la sezonul estival, ar trebui sa luam in calcul cumpararea unui costum de baie, care sa fie in trend si in care sa ne simtim bine. Cumpararea unui costum de baie acum ne poate face sa economisim sume importante de bani deoarece stim ca acestea sunt mai ieftine in extra sezon.

Exista cateva secrete de care trebuie sa tinem cont cand vrem sa ne cumparam un astfel de costum de baie. Daca il achizitionam din timp, o prima regula ar fi sa il cumparam avand in minte modul in care vom arata in timpul verii. Exista multe persoane care se pregatesc in mod eficient pentru litoral, cu cateva saptamani inainte, mergand la sala ori tinand diete de slabire. In astfel de situatii e bine ca marimea costumului de baie sa nu fie una larga, dar nici mica, ci sa fie perfecta. Cel mai bine ar fi sa se aleaga un costum de baie care sa aiba o oarecare elasticitate.

Inainte de a merge sa ne cumparam costumul de baie pentru sezonul 2018 trebuie sa ne pregatim, tinand cont de trei reguli, ne informeaza cei de la plaja.biz.

O prima regula ar fi ca femeile sa fie epilate in zonele peste care urmeaza sa vina costumul de baie. In felul acesta are loc o reprezentare fidela a modului in care vor arata piesele costumului pe piele. Parul poate creea o impresie gresita in acest sens.

O a doua regula ar fi, in cazul femeilor pudice, sa se plece de acasa cu un chilot tanga pentru a nu fi nevoite sa se dezbrace complet cand probeaza costumul de baie in magazin. Acesta se probeaza cel mai bine atunci cand nu se vad dungile unor alte piese vestimentare. Din acest motiv nu este indicat probarea costumului peste un slip normal.

Cea mai importanta regula dintre cele trei este aceea de a nu se pleca la cumparaturi dupa masa, atunci cand stomacul este plin, pentru ca forma corpului creste in dimensiuni si se poate ajunge la cumpararea unui costum de baie mai mare decat este nevoie.

In cazul in care am gasit costumul de baie cu dimensiunea potrivita, pentru a atrage atentia in mod pozitiv, trebuie sa tinem cont de alte reguli estetice pentru ca nu tot ce ne vine bine ca proportii ne va veni bine si din punct estetic. Cu alte cuvinte, unele lucruri ne vin bine dar nu ni se potrivesc. De multe ori ne dam seama de acest lucru dupa ce ajungem acasa pentru ca in magazin tindem sa avem in minte imaginea costumului expus si nu aceea a costumului aflat pe noi.

Femeile cu un corp lucrat la sala sau cu un metabolism bun nu trebuie sa tina cont de foarte multe reguli. In principiu, toate costumele de baie cu o croiala in regula si o calitate a materialului buna vor arata bine pe ele. Femeile care nu au un corp lucrat si abdomenul nu este plat sau apropiat de acest ideal, ar trebui sa isi aleaga un costum dintr-o piesa, eventual de tip “body control”, din materiale care stiu sa ascunda foarte bine micile defectiuni.

Persoanele care au umerii lati trebuie sa isi aleaga un costum de baie care sa duca privirea celorlalti spre alte zone ale corpului. Cele care au un sold sau fund mai corpolent pot alege un model de costum de baie retro, dar cu foarte multe elemente moderne. Aceste tipuri de costume de baie au revenit la moda.

Cea mai importanta regula in alegerea costumului de baie este calitatea materialului si croiala. Un material de proasta calitatea va stanjeni persoana care il poarta, iar aceasta nu se va simti comod, transmitand aceasta stanjeneala si celorlalti.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.