Concert Morcheeba la Bucuresti

0

Dupa ani de cautari muzicale, combinatii de stiluri, diverse colaborari si experimente, un nou concert Morcheeba va avea loc la Bucuresti in toamna acestui an, in formula care i-a adus succesul international, alaturi de solista Skye Edwards, cea mai iubita voce a trupei.
Fanii britanicilor ii vor putea reintalni pe 5 octombrie la Sala Palatului.
Concertul Morcheeba de la Bucuresti este organizat de Events.

Paul Godfrey (DJ), Ross Godfrey (instrumente) si Skye Edwards (voce) se afla in plin turneu de promovare in Europa al albumului cu numarul 7 din cariera trupei, „Blood like Lemonade”, dupa mai multe reprezentatii in Statele Unite ale Americii. Albumul a fost lansat, cum altfel, pe 7 iunie in Marea Britanie la casa de discuri Pias Records; primul single extras poarta numele "Even Though".

Celebrand revenirea in trupa a vocii lor preferate (Skye Edwards s-a desprins de Morcheeba in 2003 si s-a concentrat pe o cariera solo; a revenit in 2010) Ross si Paul Godfrey se intorc la stilul primelor lor albume cu „Blood like Lemonade”. Asa cum a descoperit o companie de bauturi racoritoare la scurt timp dupa ce schimbase reteta pe care-si construise imperiul, cateodata trebuie sa accepti ca unele lucuri au mai mult gust asa cum sunt, si sa le lasi neatinse. Este lucrul pe care l-au inteles, dupa ani de zile, membrii Morcheeba; reintalnirea de pe „Blood like Lemonade” ne duce inapoi in timp la sarmul inimitabil al muzicii lor, care i-a tinut ani la rand pe playlisturile chill-out din intreaga lume.

Mai multe detalii despre concertul Morcheeba de la Bucuresti, pe Goingout.ro.

 

Data/Ora: 5 octombrie, 20.00

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.