Concert Moonlight Breakfast la Marttinez Beach

0

Cu ocazia deschiderii sezonului estival, Marttinez Beach va invita in data de 28 iunie 2014 cu incepere de la orele 21:00, la un concert acoustic live, sustinut de faimoasa trupa… Moonlight Breakfast.

 

Mix retroelectro, soul, dance de sunet si vibe si acoperit de o voce jazzy, totul intr-o atmosfera eclectica si de buna dispozitie.

 

Situata in Mamaia Nord, Marttinez Beach va asteapta intr-o locatie perfecta de vacanta, fiind locul ideal pentru a va petrece intreaga zi.

 

 

Deasemenea, Marttinez Beach iti ofera o experienta completa, avand o plaja amenajata cu 400 de locuri, beach bar si un bistro-restaurant cu preparate proaspete si delicioase, pe toata perioada zilei!

 

Meniul este perfect balansat, in el regasindu-se preparate atat pentru gurmanzi, cat si pentru vegetarieni si din care nu vor lipsi delicatese mediteraneene, fructe de mare, alaturi de o gama atent selectionata de bauturi proaspete.

 

Atmosfera, socializarea si muzica chill, alaturi de staff-ul prietenos si serviciile de inalta calitate, se regasesc pe toata durata zilei, oferind astfel placerea unei zile memorabile .

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.