Concert Lara Fabian

0

Lara Fabian vine pentru prima oara la Bucuresti in 17 martie 2012 la Sala Palatului.

In peste 25 de ani de cariera, dupa ce a incantat milioane de oameni pe toate continentele a venit si randul Romaniei sa se lase incantata de vocea unica a artistei.

Lara Fabian sau Lara Crokaert fiind numele sau real s-a nascut in 9 ianuarie 1970 in Etterbeek (Brussels) . Primii cinci ani din viata a locuit in Sicilia, pentru ca in 1975 sa se reintoarca in Belgia. Conturarea carierei sale ce se va dovedi glorioasa a inceput in 1978 cand de Mos Nicolae a primit in dar de la parintii sai un pian.

Odata ce visul sau de a avea un pian s-a implinit, Lara a inceput sa compuna primele sale melodii si sa participe la diferite concursuri de amatori. In 1986 castiga concursul ’’ Le Tremplin de Bruxelles’’, concurs ce duce la implinirea unui vis al tinerei artiste: inregistrarea primului sau single numit ’’L’Aziza’’.

Recunoasterea internationala a artistei vine doi ani mai tarziu, in 1988, dupa participarea la Eurovision cu melodia ’’C|roire’’, unde se claseaza pe locul 4.
Primul sau cd este lansat in 1991 si este foarte apreciat, cd ce i-a adus nominalizarea la premiile Felix si un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei.
In 1994 lanseaza al doilea album al sau ’’Carpe Diem’’ ce i-a adus de trei ori premiile Felix si Junos ( varianta Oscarurilor muzicale in Canada)
In 1996 devine cetatean canadian si este aleasa de studiourile Walt Disney Studios sa imprumute vocea sa Esmeraldei in The Hunchback of Notre Dame.
Dovedeste lumii intregi ca are o voce exceptionala prin interpretarea Adagio si I Will Love Again ( numarul 1 in Bilboard). Melodii ca I Am ho I Am, Love By Grace si Quedate se bucura de succes in Brazilia, Spania si Portugalia.
Prin melodiile compuse si interpretate unic, tanara artista devine parte a istoriei muzicii pop.

Albumul cu numarul 10 al sau intitulat ’’TLFM’’ scris si compus in totalitate de Lara, aduce un omagiu celor 12 femei care au ajutat-o sa devina artista si femeie de succes ( Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida,…).

Melodiile sale au fost fredonate de milioane de oameni, si chiar daca avem 20 sau 60 de ani este imposibil sa nu simtim emotia si caldura transmisa de versurile si ritmul din precum ’’Caruso’’, ’’Je t’aime’’,’’Je suis Malade’’

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.