Concert Al di Meola Bucuresti

0

Joi, 21 aprilie, va avea loc un nou concert Al Di Meola la Bucuresti, in cadrul caruia muzicianul va fi acompaniat de trupa sa, New World Sinfonia.

Al Di Meola este astazi unul dintre cei mai promeninenti reprezentanti ai jazzului fusion experimental.
Primul sau album solo, "Midnight Sun", a fost lansat in 1976 si a intrat in atentia criticilor datorita complexitatii tehnicii sale interpretative. A colaborat cu artisti valorosi, precum Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder si Jean Luc Ponty. Printre realizarile sale de marca se numara albumele inregistrate cu Return to Forever, proiectul "Super Guitar Trio", care l-a adus alaturi de alti doi chitaristi celebri, Paco De Lucia si John McLaughlin, sau trioul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty si Stanley Clarke.
 

Cel de-al doilea concert Al di Meola la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului.

Al Di Meola
s-a nascut in New Jersey si a crescut ascultand Elvis Presley, Ventures si The Beatles. A colaborat cu artisti valorosi precum: Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty.

Din 25 februarie, biletele pentru concert Al di Meola Bucuresti vor fi disponibile la preturile integrale: 88 de lei, 128 de lei, 168 de lei si 218 lei.

Data/Ora: 21 aprilie 2011

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.