Carol Parc Hotel sarbatoreste Valentine’s Day

0

Carol Parc Hotel sarbatoreste Valentine’s Day cu trei propuneri romantice, de celebrare a dragostei:

O evadarea perfecta in weekendul indragostitilor 11-14 februarie in locatia  discreta, si eleganta  a fostului Palat Suter cu  camerele si apartamentele sale unice, incepand cu 663 Ron/noapte (158 Euro): camera princiara cu vedere asupra intregului oras, sampanie, flori, fructe si ciocolata va intampina la sosire, cina romantica este servita in camere sau in restaurant iar micul dejun este servit in pat, cadourile vor armoniza dorintele iar muzica live va umple atmosfera!

O cina romantica ce a fost creata sa rasfete cele mai rafinate gusturi dar si pentru a trezi toate simturile! O dovada de rafinament  culinar imaginata ca o promisiune  pentru o seara pasionala: Meniuri  incepand cu 163 Ron (39 Euro).
Rezervari pentru ora 18.30 si 21.30 la 021.336 33 77. Valabil in perioada 11-15 februarie 2011la Carol Parc Hotel .

Un ritual modern de seductie:  pregatirea mesei impreuna cu jumatatea ta din cele mai afrodisiace  ingrediente alese de Chef Mihai Ionita, in cadrul unui Haute Gourmet Cooking Lesson in 12 Februarie incepand cu ora 12.00 (200 ron/persoana, 380 ron/cuplu).
Sampania Schlumberger Gold oferita de Carol Parc Hotel va armoniza discret dupa-amiaza iar meniul propus va invita sa va redescoperiti: Croissant de Camembert- usor prajit, sos de fructe de padure si confit de castravete & salata, Mediteraneane ”Cozze ripiene” – Midii umplute si Fondant din piure de castane.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.